GÜNCEL Haber Girişi : 22 Mart 2017 12:52

Palandöken Külliye'de

Palandöken Külliye'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine bugün Beştepe'deki Külliye'de toplanan Anadolu Yayıncıları arasında gazeteniz Palandöken'in Ankara Temsilcisi ve yazarı Mehmet Çatakçı da var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine bugün Beştepe'deki Külliye'de toplanan Anadolu Yayıncıları arasında gazeteniz Palandöken'in Ankara Temsilcisi ve yazarı Mehmet Çatakçı da var.

Beştepe'de toplumun her kesimiyle biraraya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de Anadolu Basını temsilcilerini ağırladı.

Onlarca gazetecinin davetli olduğu bu toplantıya gazeteniz Palandöken adına da Ankara Temsilcimiz ve yazarımız Mehmet Çatakçı davet edildi.


"Ben yerel basını bir okul olarak görüyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti:

 "Ülkesine milletine sorumluluk duymayan hiçbir kimsenin öyle bir faaliyetin içerisinde olması mümkün değildir. Yalanı, iftirayı, çamur atmayı marifet sayanlara saygı göstermemiz mümkün değildir. Dünyada medya dördüncü güç olarak zikredilir. Ülkemizde geçmişte bu sıralamanın ilk sırasına çıkartan medya patronları gördük. Farklı politikalar izleyen yayın kuruluşları vardı ama maalesef medyadaki farklı yapı bunların kontrolündeydi. Bizler manşetlerle çarpışarak bugünlere geldik. Kendi halkına cahil, koyun sürüsü diyenlere eyvallah etmediğimiz için her türlü saldırıya maruz kaldık. Bunlar muhtarları küçümsediler ama biz bu salonda sürekli muhtarlarımızla biraraya geliyoruz."

Beştepe'deki bu buluşmayla ilgili daha ayrıntılı haber ve analiz toplantıdan sonra yazarımız Mehmet Çatakçı tarafından kaleme alınacaktır. 


KÜLLİYE'DEKİ TOPLANTIDA 

YAZARIMIZ ÇATAKÇI'DAN NOTLAR

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan yaptığı konuşmada, Anadolu yayıncılarının her zaman darbe karşıtı olduğunu 15 Temmuz'da da bunu bir kez daha gösterdi. Burhan, "Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleri Sayın cumhurbaşkanımızın ve hükümetin yanındadır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasından satırbaşları:

Kamu kuruluşlarının yerel medyaya destek vermesi için istenilen düzenlemeyi yapacaklarını söyledi.

Yerel televizyonların uydu kiralarının düşürüleceğini belirtti.

İnternet medyasıyla ilgili kanun düzenlemesinin bir an önce yapacaklarını dile getirdi.

Yerel medyaya desteklerinin devam edeceğini anlattı.

Yerel medya halkın gözü, kulağı ve halkın ta kendisidir.

15 Temmuz'da yerel medya halkın yanında durup darbeye karşı durduğunu anlattı.

Yerel medyanın içinde olduğu ekonomik sıkıntılarından haberdar olduğunu ve ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirtti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise yerel medya için her türlü destek ve kanuni işlemlerin gündemde olduğunu ve yerel medyayı rahatlatacak düzenlemelerin olduğunu belirtti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.