SPOR Haber Girişi : 03 Nisan 2018 11:01

Palandöken Futbol Okulu’nda futbol şenliği

Palandöken Futbol Okulu’nda futbol şenliği
Erzurum’da 10 yılı aşkın süredir futbola ve bölge gençliğine hizmet veren Palandöken Futbol Okulu, hafta sonu Ağrı Galatasaray Futbol Okulu’nu konuk etti.
Palandöken Futbol Okulu Halı Sahasında yapılan futbol turnuvası şölen havasında geçti. U10-U9 ve U8 yaş grubundaki geleceğin futbol yıldızları Palandöken Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi’nin ev sahipliğinde özel maç yaptı. 
Üç ayrı karşılaşmada da skordan çok dostluk ön plana çıkarken, tribünleri dolduran veliler ve sporseverler futbola doydu. 
Minik kramponlar, dostluk turnuvasında hünerlerini sergilerken, oynadıkları güzel futbolla göz doldurdu. 
Büyüksünnetçi’den piknik keyfi 
Aynı zamanda Ağrı ASKF Başkanı olan Erkan Kösedağ’ında katıldığı piknikte, Palandöken Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi, Erzurum ve Ağrılı minik futbolcuların onuruna piknik düzenledi. 
Oldukça neşeli bir ortamda geçen piknikte Erzurum Palandöken Futbol Okulu sporcuları ile Ağrı Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri birbirleri ile kaynaşarak, güzel bir birliktelik oluşturdu. 
Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Palandöken Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi’ye, yaptığı ev sahipliği ve piknik jestinden dolayı teşekkür etti. Kösedağ, “Naci bey Palandöken Futbol Okulu olarak bize çok iyi bir ev sahipliği yaptı” dedi. 
Palandöken Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi ise yaptığı açıklamada, “Biz sahadaki sonuçlara hiç bakmadık, çünkü bu çocukların sadece futbollarını izledik. Seyirci müthişti. Ağrı Galatasaray Futbol Okulu’na da buraya gelerek bizimle maç yaptıkları ve çocuklarımızın gelişimine katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.