KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 14 Nisan 2015 13:05

PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NİN 'BEYAZŞEHİR PALANDÖKEN' DERGİSİNİN 13. SAYISI ÇIKTI

PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NİN 'BEYAZŞEHİR PALANDÖKEN' DERGİSİNİN 13. SAYISI ÇIKTI
Palandöken Belediyesi, "Beyazşehir Palandöken' isimli kültür, sanat, tarih ve edebiyat dergisinin 3. Yılında 13. Sayısı okurlarıyla buluştu.
Palandöken Belediyesi, "Beyazşehir Palandöken' isimli kültür, sanat, tarih ve edebiyat dergisinin 3. Yılında 13. Sayısı okurlarıyla buluştu. 
Üç aylık periyotlarla çıkan dergi bahar sayısıyla yine bir birin den önemli konular işlenerek gelecek nesillere ışık tutacak. Yayın hayatına başladığı günden bugüne kadar içeriğiyle, tasarımıyla ve baskısıyla büyük beğeni toplayan 'Beyazşehir Palandöken' bahar sayısın da tarihçilerimizin kalemin den 100. Yılı Ermeni Meselesi, Hüseyin Avni Ulaş, Üç aylar Recep? Şaban? Ramazan? Konuları işlenirken 13. Sayısını yine dolu dolu. Palandöken Belediyesi olarak her mevsimin kendine has hizmetlerle taçlandırılması gerektiği bilinciyle çalışmalarını hız kesmeden sürdürüldüğünü hatırlatan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra kültürel etkinliklere de önem verdiklerini söyledi. Şehrin sosyal- kültürel ve tarihine ışık tutacak derginin her sayısında olduğu gibi 13. Sayısında da şehrin ve ülkenin yetiştirdiği kanaat önderleri, tarihi mekanlar, şehrin tarihindeki önemli olaylar ile düşünce yazıları yer alıyor. Başkan Bulutlar, derginin güçlü bir yayın kurulu tarafından hazırlandığını ve hedeflerinin Erzurum'un tanıtılmasına kültürel yönden destek sağlamak olduğunu ifade etti. İlk sayısından olduğu gibi 13. Sayısında da aynı heyecan ve aynı şevkle hazırlanan 'Beyazşehir Palandöken' dergimiz yurt içi ve yurt dışındaki tüm hemşerilerimize ilmi ve edebi çevrelere gönderileceğine vurgu yapan Başkan Bulutlar, "Sosyal belediyecilik yapıyoruz. Şehrimizin ve sahibi olduğumuz tarihi, kültürel değerlerin tanıtılması, gelecek kuşaklara anlatılması amacıyla hazırlanan bahar sayımızı okurlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.