GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ekim 2017 11:48

Palandöken Belediyesi'nden engelli vatandaşa tekerlekli sandalye

Palandöken Belediyesi'nden engelli vatandaşa tekerlekli sandalye
Palandöken Belediyesi, engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.
Palandöken Belediyesi, engellilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Palandöken Belediyesi, yaptığı örnek çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, ilçede ikamet eden engelli vatandaş olan Rıdvan Kurt'a tekerlekli sandalye hediye etti. 
Engelsiz bir Palandöken hedefleyen ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, "İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz" dedi. 
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından bedensel engelli Rıdvan Kurt'a Tekerlekli Sandalyesi teslim edildi. Teslim sırasında duygulandığı gözlenen Kurt , "Başkanımız Orhan Bulutlar'a ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Allah razı olsun" diye konuştu. 
Palandöken'de ikamet eden engelli vatandaşlara akülü- aküsüz tekerlekli sandalye, wolker, koltuk değneği, baston gibi medikal malzeme yardımı yapan Palandöken Belediyesi ayrıca, engelli vatandaşların sosyal aktivitelerde bulunabilmeleri için Yenişehir de Engelsiz Yaşam Merkezini kurarak burada her türlü aktivite yapabileceği alan oluşturdu. Belediye bununla da yetinmeyerek Engelsiz Yaşam Merkezine ve hastaneye gidip gelmeleri için tam donanımlı bir araçla da ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.