SPOR Haber Girişi : 14 Ağustos 2018 11:11

Palandöken Belediyesi voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Palandöken Belediyesi voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor
Palandöken Belediyesi voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor
Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda sürdürüyor. Takımın antrenmanını izleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sporculara baklava ikram ederek yeni sezon için başarılar diledi. 
Türkiye Erkekler Voleybol 1’inci Ligi’nde Erzurum’u temsil eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarını Baş Antrenör Aykut Lale yönetiminde Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonunda sürdürdü. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, takım ile ilgili Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin’den bilgi alarak antrenmanı izledi. 
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada yeni sezonda hedeflerinin üst sıralarda yer almak olduğunu söyledi. 
Palandöken Belediyesi olarak spora ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Bulutlar, “Çok önemli transferler yaptık. Voleybolda iyi bir yerde olmak istiyoruz. Geçen yıl 1’inci lige kalmayı başardık. Öncelikli hedefimiz ligde tutunabilmekti. Bizimle birlikte çıkan bazı takımlar tekrar düştü ama biz sporcularımızın, hocamızın, yöneticilerimizin gayretleriyle kalıcı olmayı başardık. Yeni sezon öncesi de kolları sıvadık “ Palandöken ’e üst sıralarda olmak yakışır” diyerek hocamız ve yöneticilerimizle istişare ederek çalışmalarımızı yaptık. Yeni bir ekip kurduk, buradaki hedefimiz üst sıralarda yer almak. Tabi ki gönlümüzdeki hedef şampiyon olmak” dedi. 
Baş Antrenör Aykut Lale ‘de istedikleri transferlerin gerçekleştirildiğini belirterek, “İlk iki haftamız testlerle ve sağlık kontrolleriyle geçti. Daha sonra performans antrenmanlarımız başladı. Sabah akşam çalışıyoruz ama daha çok çalışmamız gerekiyor çünkü hedeflerimiz büyük. Çalışarak istediğimiz yere ulaşırız. Bu salonumuzda çok iyi Başkanlarımıza böyle bir tesisi Türk sporuna kazandırdıkları için teşekkür ederim. İnşallah burada çıktığımız maçlarda da hayırlı sonuçlar alırız” şeklinde konuştu. 
Takım Kaptanı Caner Demirci Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a çiçek verdi. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.