ERZURUM Haber Girişi : 28 Nisan 2015 15:28

PALANDÖKEN BELEDİYESİ KÖYLERDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINA START VERDİ

PALANDÖKEN BELEDİYESİ KÖYLERDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINA START VERDİ
PALANDÖKEN BELEDİYESİ KÖYLERDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINA START VERDİ
Belediyeler yasası ile ilçeye bağlanan yeni mahalle olan köylere hizmet akışını sağlayan Palandöken Belediyesi, 2014 yılında 7 mahallede yapılan kilittaşı çalışması ardından 2015 yılı yaz sezonu içerisin de yaptığı plan ve program kapsamın da 12 köy mahallesin de çalışmalarını start verdi. 
Köy Mahallelerin deki kilit taş çalışmalarının yapılacağı alanları gezen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Daha öncede yeni mahallelerimizde harfiyat temizlenmesi, arazi yollarının açılması, yolların dolgu, tesviye, asfalt ve kilittaşı çalışmaları yapan belediyemiz ayrıca camii minareleri, tuvaletler, taziye evleri, çocuk oyun gurupları gibi birçok yenilikler yaptı. 2014 yılında ise Toparlak, Çeperli, Güllü, Sığırlı, Börekli, Yağmurcuk ve Yıkılgan Mahallelerinde kilittaşı çalışması yaptık. İlçemizin her karışı bizim için önemli dedik ve yaşayanların değeri ölçülmez en güzeline layık diyerek 2015 yılı yaz sezonu için ise yapılan program kapsamında Nebihan mahallemizden çalışmalarımıza start vererek bismillah dedik. 2015 yılı içerisin de çok önemli bir olumsuz gelişme olmaz ise Alibezirgan, Hancığaz,Konaklı, Kümbet, Nenehatun, Şehitler, Taşlıgüney, Tekederesi, Tepeköy, Tuzcu ve Uzunahmet köylerinde kilitaşı çalışması 2015 yılı içerisin de tamamlanmış olacak. Doğu ve Batı bölgelerin de köy mahallelerimiz de ayrı ayrı ekipler çalışarak hızlı ve hayırlı bir şekil de tüm köy mahallelerimizin yolları kilittaş ile döşenmiş olarak sezonu tamamlamak istiyoruz" dedi.
PALANDÖKEN BELEDİYESİNDEN AYRIM YAPMADAN HERKESE EŞİT HİZMET Palandöken Belediyesi olarak 2015 yılı yaz sezonu için çalışma programının start verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Geçtiğimiz 6 yıllık süreçte hiç kimseyi ötelemeden, ayrım yapmadan, farklı bir belediyecilik anlayışını hayata geçirdik. Planlı, programlı bir belediyecilik vizyonundan taviz vermeden dün olduğu gibi bugün de yolumuza aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Yaptığımız planlama da sadece bir dönem için değil, Palandökenin geleceği hesaba katılarak yapıldı. Çağdaş, katılımcı ve demokratik bir yerel yönetim anlayışını Palandöken'de hakim kıldık. Sağlıktan, eğitime, spordan, altyapıya, yeşil alandan, çevreye, imardan, kültüre, sosyal belediyecilik dahil hayatın her alanı da insanı ön planda tutarak Palandökenin menfaatlerini en üst düzeyde gözeterek hareket ettik. Uzun süreli bir planlama yapmış olmanın verdiği öz güvenle, sivil toplum örgütlerimizi, mahalle muhtarlarımızı, üniversitelerimizi, kent konseyimizi, mahalle meclislilerimizi işin içine katıp, halkın refahının ve yaşam kalitesinin en üst düzeye çıkması için çaba gösterdik. Çağdaş bir kentte yaşayabilmenin koşullarını savunduk ve sağlamaya çalıştık Palandökenin var olan alt yapı ve üst yapı problemlerini çözerek, planlı bir kent haline gelmesi için tüm olanaklarımızı seferber ettik. Bugün geçmişe oranla daha mutlu, daha müreffeh ve daha huzurlu bir Palandöken oluşturmanı mücadelesini verdik ve vermerede devam edeceğiz. Palandöken İlçesin de yaşayan her insanımız eşit bir şekil de milli gelirden kişi başına düşen paydan hizmet olarak alması için gereğini yapıyor ve yapacak" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.