GENEL Haber Girişi : 26 Haziran 2018 13:15

Palandöken Belediyesi ilçeyi renklendirecek

Palandöken Belediyesi ilçeyi renklendirecek
Palandöken Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif caddelerine, refüj, kavşak ve park alanlarına 70 bin adet mevsimlik çiçek ve 6 bin adet gül dikiliyor.
İlçenin değişik bölgelerine dikimi gerçekleştirilecek olan top kadife, ateş, petunya, begonya, aslanağzı, yıldız ve papatya olmak üzere 70 bin adet mevsimlik çiçeğin dikim çalışmalarına hız verildi. Yağışların aşırı olması nedeniyle geç başlanan mevsimlik çiçek dikimine Palandöken aile Çay Bahçesin den başlandı. Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sorumluluk alanların da bulunan parklarına, refüjlerine ve peyzaj düzenleme alanlarına 70 bin mevsimlik çiçek ve 6 bin adet gül dikimi gerçekleştiriyor. 
Çiçek dikimlerine bu sene Haziran ayı itibari ile başladıklarını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Amacımız yeşillikler ve çiçeklerle bezeli bir ilçe meydana getirmek. 70 bin adet çeşit çeşit mevsimlik çiçeğin birçok yere dikmeye başladık. Çalışmalarımızın sonlanmasıyla birlikte Palandökeni rengârenk bir görüntüye kavuşacak. Çiçek dikimini refüjler, cadde ve sokaklara, yeşil alanlara, parklara gerçekleştirerek şehrimize güzel bir estetik kazandıracağız. Palandökenimiz daha güzel bir görünümde olması için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek” dedi. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.