GENEL Haber Girişi : 30 Mart 2018 12:02

Palandöken Belediyesi bahar temizliğine başladı

Palandöken Belediyesi bahar temizliğine başladı
Palandöken Belediyesi Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tüm bölgelerinde bahar temizliğine başladı.
 İlçenin Merkez dahilinde olan 5 mahallede başlayan temizlik çalışmalarında ilçe bahar mevsimine hazırlanıyor. 
Palandöken’de çalışmalarını hızlandıran Palandöken Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahar aylarında vatandaşların sosyal hayatlarını temiz ve hijyenik alanlarda geçirmesi yönünde büyük çaba harcıyor. İlçe genelin de başlatılan bahar temizliğinde rutin işlerin dışında caddeler, sokaklar ve boş alanlarda genel çalışma yapılıyor. Evsel atıklar, bahçe atıkları, metruk alan temizliği, yolların basınçlı suyla yıkanması gibi çalışmaların belirli bir program çerçevesinde devam ettiğini belirten Belediye ekipleri, girilmedik mahalle, cadde ve sokak bırakmadan çalışmalarını sürdürüyor. 
BAŞKAN BULUTLAR, PROGRAM DAHİLİN’DE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK 
İlkbaharın gelişiyle Mahalleleri de, cadde ve sokaklarda biriken çamurların, atıkların temizlenmesi için çalışmaların hızlandığını vurgulayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Halkımızın sağlığının korunması ve ilçemizin temiz bir görünüme kavuşması için program dahilin de çalışmalarımızın yanı sıra sorumluluğundaki parkları tek tek gezerek eksikleri tespit eden ekiplerimiz, parklardaki ağaçlandırma, çimlendirme, banklar, kamelyalar, oyun grupları ve korkuluklardaki eksikleri de gidermeye başladı. Parklardaki bakım onarım yeniden düzenleme çalışmalarımız sezon boyunda aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın yaşadıkları ortamda tozdan ve farklı unsurlardan olumsuz etkilenmesini önlemek, temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamak için ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bizim tek isteğimiz vatandaşlarımızın çöplerini yere değil çöp konteynırlarına atmalarını istiyoruz” dedi. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.