EĞİTİM Haber Girişi : 20 Aralık 2016 00:21

Özel Final Okulları'ndan Yenişehir Polis Amirliği'ne taziye ziyareti

Özel Final Okulları'ndan Yenişehir Polis Amirliği'ne taziye ziyareti
İstanbul Beşiktaş'da yaşanan polislere yönelik terör saldırısı ve akabinde Kayseri'de gerçekleşen askerlere yönelik bombalı saldırının ardından Özel Final Okulları, Yenişehir Polis Amirliği'ne taziye ziyaretinde bulunarak, polis ve askerimizin
İstanbul Beşiktaş'ta, Bursaspor-Beşiktaş maçı sonrası polislere yönelik yapılan terör saldırısı ve Kayseri'de askerler hedef alınarak yapılan bombalı saldırıların ardından destek ve taziye amaçlı, Özel Final Okulları tarafından Yenişehir Polis Amirliği'ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında Özel Final Okulları Genel Müdürü Yılmaz Oğuzhan ve Özel Final İlkokul ve Ortaokul Müdürü Ertaş Cevizler tarafından yapılan açıklamada, "Bir kere daha yüreklerimiz dağlandı. Hainler yine genç polislerimizi hedef alarak oyunlarını oynadılar. Karanlık pusularıyla gencecik çiçekleri dallarından kopardılar. Kardeşliğe, birlik ve beraberliğe hava kadar, su kadar ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu elim ve vahim olayın hüznünü yüreklerimizde yaşıyoruz. Bizde Erzurum Final Okulları olarak menfur olayda şehit düşen polislerimiz için taziyelerimizi iletmek ve polisimizin yanında olduğumuzu belirtmek için Yenişehir Polis Amirliğine ziyarette bulunduk," denildi. 
Oğuzhan ve Cevizler, Erzurum Final okulları olarak derin bir acı ve üzüntüye boğulduklarını belirterek bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlere Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, başsağlığı ve sabır, yaralanan vatan evlatlarına da acil şifalar dilediklerini söylediler.

Etiketler : final
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.