EĞİTİM Haber Girişi : 07 Aralık 2016 10:20

Özel Final Okulları'ndan ALTINLI ÖDÜL TÖRENİ

Özel Final Okulları'ndan ALTINLI ÖDÜL TÖRENİ
Eğitimde öncü olan Özel Final Okulları başarılı öğrencilerini altın ve madalyayla ödüllendirdi.
Türkiye ve il düzeyinde yapılan 4. Sınıflar Bilge Çocuklar sınavında ilk 11'e girerek derece yapan öğrencilere ve 8. Sınıflar Finalistler sınavı düzeyinde derece alan 5 öğrenciye okul müdürü Sıddık Karagöl ve Genel Müdür Yılmaz Oğuzhan tarafından altın ve madalya takdim edildi.
Eğitimde öncü olan Özel Final Okulları başarılı öğrencilerini altın ve madalyayla ödüllendirdi. Kaliteli ve üst düzey eğitimiyle dikkat çeken okul, Türkiye ve il düzeyinde yapılan 4. Sınıflar Bilge Çocuklar sınavında ilk 11'e girerek derece yapan öğrencilerden birincilere tam altın, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşincilere yarım altın, sekizinci, dokuzuncu, onuncu ve on birinci olan öğrencilere ise çeyrek altın verdi. Bunun yanı sıra Final Okulları, 8. Sınıflar Finalistler sınavı düzeyinde derece alan beş öğrenciden birinci olan öğrenci Salih Temel'i tam, ikinci olan öğrenci Çağla Yıldız ve üçüncü olan Zeynep Aslı Zırh'ı yarım, dördüncü olan Yaren Us ve beşinci olan Sueda Ezirmik'i ise çeyrek altınla ödüllendirildi. Öğrenciler madalya ve hediyelerini Okul Müdürü Sıddık Karagöl ve Genel Müdür Yılmaz Oğuzhan'dan aldı. Genel Müdür Oğuzhan, yaptığı konuşmada öğrencilere eğitim hayatları boyunca başarılar diledi. Tören, öğrenci ve velilerle çekilen hatıra fotoğrafları ardından son buldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.