EĞİTİM Haber Girişi : 08 Aralık 2016 11:57

Özel Final Anadolu ve Fen Lisesi'nden takdire şayan yardım kampanyası

Özel Final Anadolu ve Fen Lisesi'nden takdire şayan yardım kampanyası
Özel Final Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri tarafından takdire şayan bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.
Okul Aile Birliği başkanı Serap İstanbuloğlu ve Sosyal Dayanışma kolu öğretmenlerinden Gülşah Oğuzhan, Nihal Gül ile birlikte Özel Final Anadolu ve Fen Liseleri öğrencileri adına, Yolgeçti Köyü İlkokul öğrencilerine "Minik Eller Üşümesin Minik Ayaklar Donmasın" sloganı ile giyim yardımı yapıldı.
Proje hakkında konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Serap İstanbuloğlu, Sosyal sorumluluk bilincinin giderek yaygınlaşması amacıyla düzenlenen kampanyaya destek olan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. İstanbuloğlu, "Bu faaliyetler Final Okullarının her kademesinde devam etmeli, dünyada en güzel şey çocukları sevindirmek," dedi.
Yolgeçti köyünde güzel vakit geçiren Özel Final Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri çok mutlu olduklarını belirttiler.
Ayrıca Anadolu ve Fen Lisesinde düzenlenen gıda kermesinden elde edilen gelirler ve Okul Aile Birliği Başkanı Serap İstanbulluoğlu'nun katkıları sonucunda, Şükrüpaşa Lisesinde öğrenim gören görme engelli bir öğrenci için okumasını kolaylaştıran ve yazıları büyüten bir cihaz alınarak, Okul Aile Birliği Başkanı tarafından öğrenciye takdim edildi.
Yapılan yardım sonrası mutluluğunu dile getiren öğrenci velisi, " Böyle bir mutluluğu oğluma yaşattığınız için Final Okuluna ve Serap hanıma teşekkür ederim, inşallah yardımınız amacına ulaşır ve daha birçok çocuğa ışık tutarsınız" diye konuştu.

Etiketler : yardım
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.