ERZURUM Haber Girişi : 20 Kasım 2013 12:52

Oyun ülkesi hızla inşa oluyor

Oyun ülkesi hızla inşa oluyor

İnşaatı hızla süren Oyun Ülkesi’nde çalışmaları inceleyen Ali Korkut, çok amaçlı Oyun Park’ın, bölgeye renk getireceğini söyledi.Oyun Ülkesi inşası hızla sürüyor. Yapılan imalatı yerinde inceleyen Korkut, İstasyon mahallesi Kombina caddesi üzerinde yapımı süren çok amaçlı Oyun Park’ın, bölgeye renk getireceğini söyledi. Korkut, “Renk ve taş bahçeleri, fitnesi, basketbol sahası, dev oyun üniteleriyle ailelerin hoşça vakit geçirebilecekleri oyun park kuruyoruz. Çevre parkla renklenecektir” dedi. 

Yakutiye İlçesi, Ali Korkut ile adeta oyun bahçesine dönüştü. 4 yıla 42 park, 25 oyun bahçesi, 25 futbol sahası sığdıran Belediye Başkanı Korkut, İlçe merkezi, köyler ve bazı okul bahçelerini kapsayan 25 oyun grubunun daha kurulduğunu söyledi. Birçok şeyin ihmal edildiği gibi Yakutiye’de sosyal alanlarında göz ardı edildiğini anımsatan Ali Korkut, “Yakutiye İlçemizde park, oyun bahçesi, futbol sahası maalesef yok gibiydi. 4 yıldır park, bahçe, gençler için futbol, basketbol sahası inşa ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Her mahalle ve sokakta yaşlısı genci, çocuğu gönül rahatlığıyla vakit geçirebileceği alanlar inşa etmek gerekiyor. Bu amaçla ilçemize güzel parklar, oyun alanları inşa ediyoruz. Oyun Ülkesi de bu perspektifte inşa ettiğimiz bir alan.

Burada aileler her ihtiyaca ulaşabilecek olacaklar. Çaylarını içerken çocukları oyun oynayabilecek, çeşitli etkinlik yapabilecekler. Basketbol sahamız var, fitnesimiz var, renk ve taş bahçemiz var. Çok amaçlı bir oyun parkı inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ali Korkut, yapılan imalatları da inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.