ERZURUM Haber Girişi : 02 Mayıs 2015 11:06

Ortak projeler hayata geçirilecek

Ortak projeler hayata geçirilecek
KIRGIZİSTAN CUMHURBAŞKANI ALMAZBEK ATAMBAYEV'İN DANIŞMANI, REKTÖR KOÇAK'I ZİYARET ETTİ
Kırgızistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in Danışmanı, Kırgızistan Cumhuriyeti Tarih Kurumunun ve Miras Fondunun Başkanı Prof. Dr. Tınçtıkbek Çorotegin, Tarihî ve Sosyal Yönleriyle Kırgızistan konulu bir konferans vermek üzere, Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü'nün davetlisi olarak Erzurum'a geldi. 
Türk Dünyası'nın seçkin ve saygın bilim adamlarından biri olan Prof. Dr. Tınçtıkbek Çorotegin, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı ziyaret ederek, Türklük Bilimi alanında kapsamlı ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini bildirdi.
REKTÖR KOÇAK, ONUR KONUĞU OLARAK DAVET EDİLDİ
Prof. Dr. Tınçtıkbek Çorotegin, Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı Kırgızistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in himayelerinde,05-07 Eylül 2015 tarihleri arasında Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te ve Tokmak'ta gerçekleştirilecek olan Yusuf Has Hacib'i Anma Etkinliklerine "Onur Konuğu"olarak davet etti.
Palandöken Haber Merkezi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.