SPOR Haber Girişi : 01 Şubat 2014 11:16

Ortak proje

Ortak proje

Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile dağ bisikleti ve doğa sporları organizasyonlarında hep birlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. 

Uzundere Belediye Başkanı Muhammed Halis Özsoy, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ilçeye kazandırdığı spor tesisleri nedeniyle teşekkür etti. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile görüşen Özsoy, ilçede yapılacak olan dağ bisikleti ve doğa sporları organizasyonları içinde GHSİM ile uyum içerisinde çalışacaklarını ve Erzurum GHSİM’den her zaman destek alacaklarını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Uzundere ilçesinde sentetik çim futbol sahasını bitirirken, spor salonu inşaatında da son aşamaya gelindi. Belediye Başkanı Özsoy, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilçemize iki önemli spor tesisi kazandırması bizim için büyük kazanç. Gençliğimizin bu spor tesislerinden en iyi şekilde faydalanmasını sağlayacağız” dedi.

Doğa sporları organizasyonuna tam destek

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Uzundere’nin dağ bisikleti ve doğa sporları ve buz tırmanma için ideal bir yer olduğunu belirtti. 

Arısoy, “Biz Erzurum GHSİM olarak Uzundere Belediyemizin yaptığı her sportif organizasyonda kendilerine destek olacağız” dedi. Geçtiğimiz günlerde ünlü Dağcı Tunç Fındık ve milli dağcıların Uzundere’de buz tırmanışı gerçekleştirdiğinin altını çizen Arısoy Uzundere’nin bir turizm beldesi olmasının yanında iyi bir doğa sporları merkezi de olduğunun altını çizdi.