ERZURUM Haber Girişi : 12 Şubat 2018 11:23

''Opel Grandland X'' Anadolu'nun zirvesinde

''Opel  Grandland X''  Anadolu'nun zirvesinde
Opel, yeni kompakt SUV modeli Grandland X ile ülkemizin kış turizminde gözde mekanlarından biri olan Palandöken Kayak Merkezin'ne çıkarma yaptı.
Kış tatili tercihini Palandöken'den yana kullananlar hem Grandland X'i yakından tanıma şansı yakaladılar hem de Opel'in düzenlediği kar üstü partilerine katılıp aileleriyle keyifli zaman geçirdiler.
Opel, Palandöken  Kayak Merkezi'nde 10-11 Şubat  tarihlerinde  Grandland X modelini sergiledi. Meraklılar görevli ekipten Alman otomobil üreticisinin yeni SUV'u hakkında detaylı bilgi alarak aracı yakından tanıma fırsatı buldular. Ayrıca, deneyimli müşteri temsilcileri eşliğinde Opel'in yeni aracı olan Grandland X ile test sürüşü yapan müşterilere Erdemir Otomotiv çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulundu. 
Palandöken'de Şubat sonuna kadar işbirliği yapılan otellerde konaklama yapan misafirler Grandland X'i yakından inceleme fırsatı yakaladılar. Misafirlerin havalimanı-otel transferleri de Grandland X'ler ile yapıldı. Palandöken'de planlanan etkinlikler arasında 10-11 Şubat tarihlerinde ''Yeni Grandland X ile Aşkı Büyük Yaşa'' sloganı ile Polat Rönesans Otel'de gerçekleşen sevgililer günü temalı parti de vatandaşlardan büyük ilgi gördü.  
Grandland X meraklılarına Opel'in bir sürprizi daha bulunuyor. 10-11 Şubat tarihlerinde markanın ülke genelindeki bayi ağında gerçekleştirilen  Grandland X test sürüş günlerinde bir şanslı çift yapılacak çekiliş sonrası Kapadokya tatili kazanma şansı yakalayacak.
Grandland X canlı ve verimli motorları ve konforlu süspansiyonu ile sürüş keyfi konusunda iddialı. Bir dizel ve bir benzinli motor seçeneği ile satışa çıkan yeni modelde tüm motor seçeneklerine altı ileri manuel ve otomatik şanzımanlar eşlik ediyor.
 1.2 Turbo benzinli motor 130 hp güç üretiyor ve 1,750 devirde 230 Nm tork sunuyor. Ortalama yakıt tüketimi 5.5 l/100 km
 1.6 Dizel motor ise 120 hp güç üretiyor ve 1,750 devirde 300 Nm tork sunuyor. Ortalama yakıt tüketimi 4.6 l/100 km
128 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Grandland X'in Enjoy ve Excellence olmak üzere iki donanım seviyesi bulunuyor. 2018'de ise sürüş konfor ve güvenliğini artıran tüm opsiyonları bünyesinde barındıran en üst donanım seviyesi Ultimate seçenekler arasına katıldı. 
Opel Erdemir Genel Müdürü Adem Erdemir, ''Ülkemizde ve dünyada sayılı kayak merkezleri arasında bulunan Palandöken dağı eteklerinde yeni marka aracımız olan Opel  Grandland X'i müşterilerimizin beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Opel ailesi olarak her yıl Palandöken'de farklı aktivitelerimiz oluyor. Bu yıl ki etkinliğimiz de yeni aracımız  ''Grandland X''  müşterilerimizle buluşturduk.Ayrıca sevgililer günü dolayısıyla ''Yeni Grandland X ile Aşkı Büyük Yaşa'' sloganı ile gerçekleştirdiğimiz parti müşterilerimizden büyük ilgi gördü.
Yeni Grandland X aracımızı Tortum Yolu üzerinde bulunan Opel Erdemir Plazamızda satışa çıkardık.
Otomobil tutkunu tüm vatandaşlarımızı plazamızda bir çay içmeye ve aracımız la test yapmaya bekliyoruz'' diye konuştu.
Ramazan Karataş
Etiketler : araç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.