SİYASET Haber Girişi : 26 Eylül 2016 09:57

Ömeroğlu'ndan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki

Ömeroğlu'ndan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin il başkanları toplantısında yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin il başkanları toplantısında yaptığı konuşmaya tepki gösterdi. 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ömeroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı FETÖ üyelerini sahiplenici konuşmasını talihsizlik ve art niyetlilik olarak nitelendirdi.
Kılıçdaroğlu'nun kendi parti tabanına bile zıt hareket ettiğini ileri süren Ömeroğlu, "Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz gecesini çok ama çok erken unutmuş ve Yeni Kapı ruhuyla kenetlenen bu milletin içerisine yeni ayrılıklar sokmanın peşine düşmüştür. Ülkemizde CHP tabanı dahil tüm kesimlerin milli bir mücadeleye giriştiği ve birlik olduğu böyle kritik bir dönemde, hain ve kahpe bir terör örgütünü sahip çıkmak hiç bir milli ve yerli siyasetçinin izleyeceği yol değildir. Anlaşılan o ki; Kılıçdaroğlu oylarını alarak meclise geldiği vatandaşlarımızın sözcüsü değil, kasetlerle kendisini oraya getiren karanlık güçlerin kuklası olmayı tercih etmiştir." dedi.
"Milli Mutabakatı Yıkan Altında Kalır!"
15 Temmuz gecesi bir kahramanlık destanı yazan milletimizin, Yeni Kapı mitingi ile milli bir mutabakat sağladığının altını çizen AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, açıklamasına şöyle devam etti;
"Yeni kapı mitingi ile dahili ve harici tüm düşmanlarımıza meydan okuyan milletimiz, bundan sonraki süreçte kenetlenerek tüm terör örgütlerine tam teyakkuzla savaş açan devletinin yanında durmuştur. Tüm ülkede doğal olarak oluşan bu milli mutabakata rağmen, Kılıcdaroğlu'nun ülkemizin birliğine kast eden, yüzlerce şehit ve binlerce yaralıya sebep olan kahpe bir terör örgütüne sahip çıkışı ise akıl dışı bir durumdur. Kılıcdaroğlu şunu iyi bilmelidir ki; bu Milli Mutabakatı yıkan, altında kalır. Tüm kesimlerin tam destek olduğu bu terörle mücadele destanına karşı çıkmak, siyasi bir açıklamadan ziyade art niyetlilikle tanımlanabilir. Ve bu necip millet, ülkesi için art niyetli davranan hiç bir siyasetçiye destek olmaya devam etmemiştir! Kaldı ki Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bu talihsiz açıklamayı dinleyen kendi il başkanları bile zaman zaman kendisini alkışlamaktan imtina etmişlerdir. Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz gecesi ve 16 Temmuz günü mücadelesi ile yitirilen canlar, ağır yaralanan insanlar, ihanetler, saldırılar ve tuzakların hesabını sormak yerine, bu ve buna benzer ihanet içerisine girmiş terör odaklarının destekçisi olmaya devam edemeyecektir. Çünkü takınacağı bu tutum onu CHP genel Başkanlık koltuğundan da edecektir.''
Etiketler : haktanoğlu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.