MAGAZİN Haber Girişi : 18 Eylül 2017 15:42

Olur'un tanıtımı için ilk klip çekimlerini yapıldı

Olur'un tanıtımı için ilk klip çekimlerini yapıldı
Ünlü ses sanatçısı Ayaz Toprak Olur ilçesine yazmış olduğu türkünün klip çekimlerini tamamladı
Ünlü ses sanatçısı Ayaz Toprak Olur ilçesine yazmış olduğu türkünün klip çekimlerini tamamladı. 
Bursa Dadaşlar Derneği Başkanı Mükail Kaya ve İşadamı Erdoğan Önal'ın organize ettiği klip çekimleri Olur İlçesi ve Köylerinde yapıldı. Klipte Olurun doğa güzellikleri ve köy görüntüleri kullanıldı. Olur Belediye Başkanı Tahsin Oktay, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Ergün, Olur İlçe Ak parti Başkanı Mevlüt Kaya,Olur Esnaflarından Akın Şahin,Fikret Demirci,Maksut Kaya,Gürsel Akpınar,Nayım Meral,Özkan Keskin,Ahmet Demircan ve Olur Merkez Muhtarı Vedat Ergün ile Beğendik köyü Muhtarı Rahmi Aydın Klip çekimlerine sponsor oldular.
Olur Belediye Başkanı Tahsin Oktay, "Olur İlçemiz Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bir yerdir ama bugüne kadar yeteri derecede tanıtımı yapılamamıştır. İlçemizin tanıtımı için ne gerekiyorsa bizler her zaman hazırız" dedi.
Bursa Dadaşlar Derneği Başkanı Mükail Kaya ise, "Ayaz Toprak güzel bir türkü yazmış olura bizde bunu Olur'un güzellikleriyle süsleyelim İlçemizi tanıtalım diye böyle bir çalışma içerisine girdik. Bu klipte bize her türlü desteği sağlayan başta Olur Belediye Başkanımız Tahsin Oktay beye ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Ünlü ses sanatçısı Ayaz Toprak ise "Olur'da çok renkli bir o kadarda zevkli çekimler yaptık inşallah güzel bir eser ortaya çıkacak. Klip çekimlerinde bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederim" dedi.
Etiketler : olur
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.