GÜNCEL Haber Girişi : 19 Ocak 2018 16:19

Oltu’da karne heyecanı

Oltu’da karne heyecanı
Oltu’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde 6 bin 607 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Oltu’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde 6 bin 607 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Karne heyecanının yaşandığı Şehitler İlkokulu’nda okuyan minik öğrenciler, karnelerini Kaymakam Şenol Turan’ın elinden aldı. 
Oltu genelindeki ilk ve ortaöğretimde öğrenim gören 6 bin 607 öğrenci karnelerini alarak büyük bir heyecan yaşadı. Karne heyecanının yaşandığı Şehitler İlkokulu’nda eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle karne töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Şenol Turan, Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin ile okul öğretmenleri katıldı.
Karnelerini dağıttığı öğrencilere tavsiyelerde bulunan Oltu Kaymakamı Şenol Turan, “Bu tatil çok uzun bir süre değil, göz açık kapayıncaya kadar geçer. Dinlenelim ama arada da derslerimizi ihmal etmeyelim. Teşekkür-Takdir alamamış olan arkadaşlarımız biraz daha gayretli olsunlar. Diğer kardeşlerimiz de çok soğutmadan dersleriyle ilgilensinler” şeklinde konuştu.
Tören sonunda minik öğrenciler, kendilerine karnelerini veren Kaymakam Turan ve Milli Eğitim Müdürü Zengin’e kolonya ve şeker ikram etti.
Bu arada 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 8 Haziran Cuma günü sona erecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.