EĞİTİM Haber Girişi : 12 Aralık 2016 14:14

Oltu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Polislere Taziye Ziyareti

Oltu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Polislere Taziye Ziyareti
İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit düşen polisler için, Oltu Anadolu Kız İmam Hatip Liseli öğrenciler, ilçede görev yapan polislere taziye ziyaretinde bulunarak çikolata ve kolonya ikram ettiler.
Oltu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhami Şahin, Müdür Yardımcıları Emre Öztaş ile Damla Karabulut ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Ceylan ile birlikte öğrenciler Oltu İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay'ı makamında ziyaret ederek taziye dileklerini ilettiler. Okul Müdürü İlhami Şahin, "Milletimizin başı sağ olsun. Allah, bizlere bir daha böyle tecrübeler yaşatmasın. Öğrencilerimiz her zaman şehitlerimize hatim okuyorlar. Bu haftada böyle bir elim saldırının yaşanmasının ardından bu işi biraz daha ciddi yapmayı düşündük. Başınız sağ olsun" dedi.
Emniyet Müdürü Kuruçay ise, bu tür ziyaretlerin kendilerine moral ve motivasyon kazandırdığını belirterek, "İki gündür olayları televizyonlardan takip ediyoruz. Normalde vatandaşlarımızın emniyet güçlerimize karşı sempatisi var ancak bugün yaşanan bu vahşet sonrası bu sevgiyi daha iyi görüyoruz. Bunlar, ülkemiz adına geleceğe dair ümitlerimizi tekrar yeşertiyor. Allah bu tür acıları bir daha hiç kimseye göstermesin. Herkes bilsin ki, polis ve askerler olarak bu ülke için canımızı vermekten hiçbir zaman en ufak bir şüpheniz olmasın. Bugüne kadar verdiğimiz şehitlerimiz bunun göstergesidir. Şehit olmamız gerekiyorsa vatanımızın bekası için kanımızın son damlasına kadar da mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bunu dostun da düşmanın da bilmesi gerekir. Biz birlik olalım, bu bizim için yeterlidir" şeklinde konuştu.
Öğrencilerden Ayşenur Polat, "Biz her hafta şehitlerimiz için hatim okuyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bir birey olarak elimizden gelenin bu olduğunu düşünüyorum. Bizler de vatan için canımızı seve seve feda etmeye hazırız. Allah başımızdakilerden razı olsun. Vatanımıza milletimize zeval vermesin inşallah" dedi.
Daha sonra Oltu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Savaş Biber ile personellerini ve Oltu Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret eden öğrenciler, çalışların polislere tek tek taziye dileklerini ilettiler.
Etiketler : oltu erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.