EĞİTİM Haber Girişi : 09 Nisan 2018 00:00

Olimpiyat seferberliği

Olimpiyat seferberliği
Erzurum'un 2026 Kış Olimpiyatları'na resmen aday adayı olmasıyla birlikte, AK Parti milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın öncülüğünde okullar genelinde "veli-öğrenci bilgilendirme çalışması" yapılıyor.
Eğitim danışmanı ve Yeni Nesil Sporcu Gençlik Buluşması Platformu sözcüsü Yavuz Demir'in girişimi ile başlayan sonra da AK Parti milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın desteğiyle büyüyerek devam eden bilgilendirme çalışmalarında, geçen hafta 50.Yıl Ortaokulu'nda yüzlerce öğrenci ve veliyi kapsayan bir program düzenlendi. 
Okul Müdürü Selami Topaloğlu, açılış konuşmasıyla başlayan programda, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı ve davetli yüzlerce veliye 2026 Kış Olimpiyatları'nın ülkemize ve şehrimize kazandıracakları anlatıldı.
Usta isimler konuştu
Toplantıya konuşması olarak davet edilen Palandöken başyazarı Mehmet Şener, MNG Erzurum Alış-veriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Aydoğan Süer ve Emin Eğitim Derneği temsilcisi Ebubekir Sözüm, 2026 Kış Olimpiyatları'nın Erzurum'a verilmesi halinde şehrimizde meydana gelecek dönüşümü anlattılar. Konuşmacı Şener, Süer ve Sözüm, olimpiyatlara çok sayıda sporcuyla katılabilmemiz için şimdiden ilk ve ortaokullarda sporcu seçmelerinin yapılması gerektiğine işaret ederek, velilerin bu süreci desteklemelerini istediler.

Etiketler : okul
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.