EĞİTİM Haber Girişi : 20 Ocak 2014 00:12

Okullara kurumsal destek

Okullara kurumsal destek

Valisi Dr. Ahmet Altıpamak’ın himayesinde geliştirilen proje çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından ihtiyacı olan okullara kurumsal destek sağlanıyor.Erzurum’da kurumsal himaye çalışmaları artarak devam ediyor. 

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıpamak’ın himayesinde geliştirilen proje çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşları tarafından ihtiyacı olan okullara kurumsal destek sağlanıyor. 27 kamu kurumuna dağıtımı yapılan 51 okulun ihtiyaç tespitleri yapılarak bu okullara yardım çalışmalarına başlanıldı. Projeye dahil olan Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü 6 okulun kurumsal himayesini alarak bu okullarda birtakım çalışmalar yaptı. Bu kapsamda Palandöken İlçesindeki Yağmurcuk İlkokulunun araç gereç odası ve kömürlük tadilatı, ana sınıfı tadilatı, okul ve lojman pencere kepenkleri tadilatı, sınıf tahtaları değişimi ve okul bahçe düzenlemesi, Hınıs İlçesinde Bellitaş İlkokulunun su ve elektrik tesisatı onarımı, müdür odası ve ana sınıfına laminat döşenmesi, okul lavabolarının yenilenmesi ve kazan dairesi onarımı çalışmaları yapıldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ise aynı proje kapsamında Yakutiye İlçesi Şehitler İlkokulu’na kütüphane tadilatı kapsamında bilgisayar masası, dolap, koltuk ve kitaplık ve netbook alındı. Aynı kurum tarafından kütüphaneye kitap bağışında da bulunuldu.

Palandöken