EĞİTİM Haber Girişi : 21 Mart 2014 22:06

Okullar yeniden hayat buluyor

Okullar yeniden hayat buluyor

İldeki kamu kurumlarıyla eşleştirilen okullar baştan sona yenileniyor. Yine Vali Altıparmak’ın koordinesinde başlatılan ve önemli aşamalar kaydedilen Mahallebaşı Sosyo Ekonomik Dönüşüm Projesi Kapsamında yapılan Kardeş Okul Projesi uygulamasıyla Valilik tarafından belirlenen Gazi Ortaokulu’nun her türlü ihtiyacı giderildi.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın talimatıyla başlatılan kardeş okul uygulamasıyla okullar yeniden hayat buluyor. 

İldeki kamu kurumlarıyla eşleştirilen okullar baştan sona yenileniyor. Yine Vali Altıparmak’ın koordinesinde başlatılan ve önemli aşamalar kaydedilen Mahallebaşı Sosyo Ekonomik Dönüşüm Projesi Kapsamında yapılan Kardeş Okul Projesi uygulamasıyla Valilik tarafından belirlenen Gazi Ortaokulu’nun her türlü ihtiyacı giderildi. Bu kapsamda okulun Bilgisayar teknoloji sınıfında bulunan ve arızalı olan bilgisayarlar tamir ettirilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu. Okulun iç boyası, lavabolar ve oda kapıları yenilendi. Salon ve sınıfların zeminlerine granit taş döşendi. Merdiven korkulukları değiştirildi.

Okulun yenilenmesi ve daha çağdaş bir ortamda eğitime devam edecek olması öğrenci ve idarecilerde büyük bir heyecan oluşturdu. Bu sebeple Vali Altıparmak’ı ziyaret eden Gazi Ortaokulu idareci ve öğrencileri teşekkür ederek plaket takdiminde bulundular.