ERZURUM Haber Girişi : 19 Haziran 2017 02:59

ÖKKEŞ USTA'da tatlı mesai

ÖKKEŞ USTA'da tatlı mesai
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tatlı siparişi almaya başlayan Tatlıcı Ökkeş Usta'da bayram baklavası yoğunluğu yaşanıyor.
Bayram için bir hafta öncesinden alınan siparişlerin Arefe gününe yetiştirilmesi için 24 saat mesai harcanıyor.
Bol fıstık ve cevizin kullanıldığı Ökkeş Usta baklavaları ağızda eriyerek damaklarda tadına doyulmaz bir lezzet bırakıyor. Bayram'da misafirlerinizi en kaliteli ve en lezzetli tatlılarla ağırlamak istiyorsanız şimdiden Tatlıcı Ökkeş Usta'ya bayram baklavası için sipariş vermeniz gerekiyor.
BAKLAVA SİPARİŞİ ARTIYOR..
Tatlıcı Ökkeş Usta'da alınan bine yakın tepsi baklava siparişini Arefe gününe yetiştirilmesi için yoğun mesai harcanıyor.Ramazan Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle hazırlıklara başlayan Erzurumlular, misafirlerine ikram etmek için çeşitli tatlı türleri siparişi vermeye başladı. Bayrama yetiştirilmek üzere vatandaşlardan yoğun siparişler alan Ökkeş Usta tecrübeli tatlı ustaları ile  siparişleri zamanda yetiştirmeye çalışıyor. 
Tulumba ve kadayıf tatlısının yanı sıra bayram öncesinde yoğun bir şekilde baklava siparişi aldıklarını ifade eden Ümit Çağlayan: ''En çok siparişi baklavada alıyoruz. Özellikle de tepsi siparişi veriliyor. Fiyatlarımızın uygun olması vatandaşlara cazip geliyor. Bunun yanı sıra, baklava yapımında kullandığımız malzemeler ise kalite açısından en üst seviyede. Yaptığımız hiçbir tatlıda glikoz kullanmıyoruz.
Tatlılarımızın hepsi  bol cevizli ve  fıstıklı kullanılan malzemeler birinci sınıf.
 Ramazan Bayramı nedeniyle kapasitemizi arttırdık. Tüm siparişlerimizi arefe gününe yetiştirmeye çalışıyoruz''  40 çeşit tatlımızla Cumhuriyet Caddesindeki üç şubemiz ve Çaykara Caddesinde bulunan şubemizde vatandaşlarımıza hizmete devam ediyoruz. Misafirlerine  en güzel  tatlıları ikram etmek isteyin müşterilerimiz siparişleri için bizin her saat arayabilirler.şeklinde konuştu. Çağlayan, "Gösterdikleri teveccüh ile bayram sevincimizi iki katına çıkartan halkımızın bayramını kutluyor, yıllardır süren birlikteliğimizin devamında nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyoruz" dedi.


Etiketler : ökkeşusta
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.