SPOR Haber Girişi : 17 Aralık 2013 11:53

OFFROAD HEYECANI

OFFROAD HEYECANI

Erzurum Motor ve Offroad Spor Derneği tarafından Erzurum’da ilk kez Offroad Spor Gösterisi yapıldı.

Karla kaplı ve engebeli yollarda gerçekleştirilen ve heyecanı oldukça yüksek olan gösteriye Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Tortum Kaymakamı Halit Mengi, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, ralli yarışçıları Volkan Işık ve Ömer Tumay ve Offroad tutkunları katıldı.

ERMOFF Derneği Başkanı Lokman Toptaş, beraberindeki Offroadçılar  Bülent Alparslan, Kadir Yılmaz, Ahmet Kırkıncıoğlu, Murat Altun, Muhammet Erdoğan, Yavuz Kishalı, Cüneyt Kishalı, Erman Çıtlak, Selami Özçiftçi, Ziya Yıldız, Bekir Uruk ve Vedat Bilge Tortum ile birlikte izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattılar.

Dernek üyeleri Vali Altıparmak’ın bu gösteriye katılımdan dolayı memnuniyet duyduklarını ve bu tür organizasyonların devamından yana olduklarını söylediler.

Yarışlardan büyük keyif aldığını ifade eden Vali Altıparmak güzel bir duygu yaşadıklarını belirtti. Vali Altıparmak: “Kış sporlarını zenginleştirmek lazım. Bu manada da Erzurum’da bulunan Erzurum Ofroad’a da teşekkür ediyoruz.

Palandöken