GÜNDEM Haber Girişi : 17 Nisan 2018 12:06

Nusret kolları sıvadı! Külliyeden sonra...

Nusret kolları sıvadı! Külliyeden sonra...
Sosyal medyadan paylaştığı videolarla ünü Türkiye sınırlarını aşan işletmeci Nusret Gökçe memleketi için bir kez daha harekete geçti. Kaynak: Aytekin Teker/Habertürk
Tuzlama hareketiyle fenomen olan ve son olarak efsane futbolcu Maradona ile bir araya gelen, Nusret nereden geldiğini unutmuyor! Geçtiğimiz aylarda, doğum yeri olan Erzurum`un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı Köyü`nde külliye yaptıran Nusret, kolları yeniden sıvadı. Maddi imkansızlıklardan dolayı ortaokulda eğitim hayatını bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Nusret`in, okul yaptırmak için memleketinden arsa baktığı konuşuluyor. Ünlü işletmecinin, okula anne ve babasının adını (Fatma - Faik) vereceği ifade ediliyor. Nusret okulu bırakmasıyla ilgili şunları söylüyor: "Maden işçisinin 5 çocuğundan biriyim... Daha 2 yaşındayken Erzurum’dan Darıca’ya taşındık ailece. İşi sebebiyle ancak 4-5 haftada bir gün görebildim babamı. Sadece en küçük kardeşim lise mezunu, onun dışında hiçbirimiz okuyamadık maddi sebeplerden dolayı. Ortaokulu altınca sınıfta terk etmek zorunda kaldım."
Etiketler : nusret
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.