SAĞLIK Haber Girişi : 12 Aralık 2018 12:10

Nörolog Dr.Mehmet Yavuz'dan okunması gereken bir kitap

Nörolog Dr.Mehmet Yavuz'dan okunması gereken bir kitap
Uzun yıllar Erzurum SSK Hastanesi'nde Nörolog uzmanı olarak görev yaptıktan sonra İstanbul'a yerleşen Dr.Mehmet Yavuz burada yaptığı hizmetlerle adından ulusal çapta söz ettirmeyi başardı.
Palandöken/Erzurum
Uzun yıllar Erzurum SSK Hastanesi'nde Nörolog uzmanı olarak görev yaptıktan sonra İstanbul'a yerleşen Dr.Mehmet Yavuz burada yaptığı hizmetlerle adından ulusal çapta söz ettirmeyi başardı. Gerek televizyon programları gerek mesleki yayınlardaki yazıları, gerekse çıkardığı kitaplarla Türkiye genelinde ün yapan ve İstanbul'da ünlülerin doktoru olarak anılmaya başlayan Dr.Yavuz, son olarak yeni bir kitap daha çıkardı. 
"Korku ve Ötesi" adını koyduğu yeni kitabıyla da tıp dünyası medyada büyük yankı uyandıran Dr.Mehmet Yavuz, bu eserinde çağımız insanının modern hayatta karşı karşıya kaldığı sorunları tıp ışığında popüler bir bakışla ele alıyor. İstanbul'da sahibi olduğu özel kliniklerde yerli ve yabancı hastalara hizmet veren Dr.Yavuz, insan ve insan ruhunun derinliklerini ele aldığı çalışmalarıyla meslektaşları arasında da saygın bir yere kavuştu. 
İşte o kitabın bir özeti:
Etiketler : kitap yayın
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.