GENEL Haber Girişi : 16 Temmuz 2018 12:12

NACİ CİNİSLİ'YE AVRUPA GÖREVİ

NACİ CİNİSLİ'YE AVRUPA GÖREVİ
İyi Parti Erzurum milletvekili Naci Cinisli Palandöken Gazetesi'ni ziyaret ederek çalışmalarını anlattı ve siyasetteki düşüncelerini paylaştı.
24 Haziran seçimlerinde İyİ Parti'nin liste birdeki ismi Naci Cinisli, mazbatasını aldıktan sonraki kısa sürede partisinin görevlendirmesi ile çeşitli illere gittiğini ve çalışmalar yaptığını söyledi. Erzurum için elinden geleni yapacağını söyleyen Cinisli, "aynı zamanda tüm Türkiye'nin milletvekiliyim. Bu açıdan önceliğim Erzurum olmasını bir kenara koyarsak, tüm ülkede üzerimize düşen görevi yapmalıyız. Meclisteki diğer milletvekillerinin de aynı düşündüğünü biliyorum," dedi.
Narman'daki 25. Sultan Sekisi toplantısına katılan tek milletvekili olduğunu söyleyen Cinisli, "Narman Belediyesi'nin çalışmalarını taktirle karşılamak gerekir. 25'incisi düzenlenen Sultan Sekisi Toplantısı'na katılmaktan zevk aldım. Bundan sonra da bu tür toplantılara fırsatım oldukça katılacağım,"diyerek her yerde ve her konumda Erzurum'u partisi adına en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.
Çok iyi derecede Almancaya ve İngilizceye hakim olan İyi Parti Erzurum milletvekili Naci Cinisli, ayrıca Avrupa Birliği Karma Komisyonu'nda da görev yapacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.