ERZURUM Haber Girişi : 02 Mart 2015 08:09

MÜSİAD'dan Vali Altıparmak'a ziyaret

MÜSİAD'dan Vali Altıparmak'a  ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ederek yatırımcıların karşılaştıkları sorunları masaya yatırdılar
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ederek yatırımcıların karşılaştıkları sorunları masaya yatırdılar. 
MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Taner Bayır, bir süre önce göreve yeni gelen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiği Erzurum valisi Ahmet Altıparmak'a iş dünyasının sorunlarını iletti. Bayır özellikle konaklı bölgesine yatırım yapmak isteyen iş adamlarının sorunlarına dikkat çekerek, "Burası ile ilgili bizimde bir projemiz var. Özellikle butik otel yapmak istiyoruz ancak bazı bürokratik engeller yüzünden projemizi hayatiyete geçiremiyoruz. Bu konuda destek bekliyoruz, eğer aradaki bürokrasi engelleri kalkar ise hem bu bölgeye hem de Erzurum'un muhtelif bölgelerine turizm sektörü başta olmak üzere birçok sektörel yatırım yapılacağına inanıyorum"dedi.
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ise, Erzurum ekonomisinin kalkınması için öncelikli olarak turizm alanında yeni yatırımlara ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekti. Altıparmak, bu alanda yatırım yapmak isteyenlere her zaman destek vermeye ve konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını kaydetti.
Diğer yandan son haftalarda Mahallebaşı semtinde ve Türkiye genelinde yaşanan toplumsal olaylara da değinen Vali Altıparmak, Erzurum'un olduğu kadar Türkiye'nin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunun da altını çizdi.
Etiketler : vali
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.