ERZURUM Haber Girişi : 11 Mart 2014 20:31

Muhtar adayından ilginç vaad

Muhtar adayından ilginç vaad

Pasinler İlçesi Paşabey Mahallesi Muhtar Adayı Yunus Yıldız, 30 Mart’ta yapılacak seçimler öncesinde mahalle sakinlerine ilginç vaatlerde bulundu. Yıldız, eğer seçilirsem mahalleme ‘gasilhane ve morg’yapacağım”dedi.

30 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi belediye başkan adaylarının yanı sıra muhtarlarla ilginç projelerle seçmenin karşısına çıkıyor.

Erzurum’un Pasinler İlçesi Paşabey Mahallesi Muhtar Adayı Yunus Yıldız, (52) 30 Mart’ta yapılacak ‘Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde bastırdığı propaganda afişlerinde “Gasilhane ve Morg” yapacağı sözünü verdi. Muhtar adayı Yıldız,”Ne muhtarlık ta ne parada gözüm var. Tek amacım var oda mahalle sakinime hizmet etmek”dedi.

Pasinler Belediyesi’nde uzun yıllar otobüs şoförlüğü yapan 5 çocuk babası Yunus Yıldız, mahalle sakinlerinin isteği üzerine Paşa Bey Mahallesi’nden muhtar adayı oldu.

“GASİLHANE VE MORG”VAADİ

Muhtar adayı Yunus Yıldız ilginç vaatleri ile dikkat çekti. Yaptırdığı propaganda afişlerine, “Taziye Evi, Misafir Evi, Gasilhane ve Morg yaptıracağı vaadinde bulundu. Muhtarın ilginç propaganda afişini gören vatandaşlar ise, “Muhtar adayımız, inşallah, söz verdiği vaatleri tutar.”Diye konuştular.

Mahallelerde en büyük sorunun gasil hane ve morgun bulunmamasına dikkat çeken Muhtar Adayı Yunus Yıldız,”Seçildiğim takdirde, mahallemize öncelikle gasilhane ve morg yaptıracağım. Bu güne kadar hiçbir muhtarın yapamadığını yapacağım. Tek amacım 780 seçmenli mahalleme en güzel, kaliteli hizmet vermek olacak.”Dedi.

Cem BAKIRCI