SPOR Haber Girişi : 25 Ocak 2011 00:06

Müftü Hayri ERENAY Personeli ile Tanıştı.

Müftü Hayri ERENAY Personeli ile Tanıştı.

Çamardı ilçesinde görevine yeni başlayan müftü Hayri ERENAY , ilk aylık toplantısını 17.01.2011 tarihinde Merkez Çarşı Camiinde Müftülük personeli ile yaptı.Toplantı Eynelli Camii İmam-Hatibi Hacı Yaşar TAŞCInın  okuduğu Kur’an tilaveti ve arkasından verdiği meal ile başladı.

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Müftü ERENAY , çalışma prensiplerini anlatarak şöyle dedi:  “Din hizmetleri alanında  bizleri istihdam eden Yüce Rabbimize hamd ediyorum.Bu güne kadar bu mesleğin her  kademesinde görev yaptım.Anadolumuzun il ve ilçelerinde çalışmak üzere müftülük görevini üstlendim. Din  hizmetlerinin hizmetkârlığını yapmak dünyanın en zevkli ve anlamlı işi olmakla beraber; sorumluluğu en ağır, zahmeti ve meşakkati en fazla işidir. İnsanımıza , güzel dinimiz islamın inanç, ibadet,ahlak ilkeleri gibi temel konularını anlatmak , cami hizmetlerini daha etkin hale getirmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerle toplumun tüm kesimlerine ulaşabilmek için gayret göstermek, çalışmalarımızın ana omurgasını oluşturacaktır.

Konuşmasının son bölümünde  personele duyurulması gereken konulara yer verildi. Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.