EĞİTİM Haber Girişi : 14 Temmuz 2016 14:46

Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız basın mensupları ile bir araya geldi

Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız basın mensupları ile bir araya geldi
Öğretmen Evi'nde basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, "eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimizin her zaman yanında olacak, ellerinden tutup yüreklerine dokunacağız" dedi.

Öğretmen evinde düzenlenen programa Erzurum Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Yeşilyurt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Samih Kır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Karapınar,Şube Müdürü Cihan Kıvanç, Şube Müdürü C. Armağan Tarba ve  basın mensupları katıldı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Ercan Yıldız; Erzurum'da eğitim kalitesi her geçen gün ilerleyecek bunun içinde en öncelikli projemiz sahadaki bütün öğretmenlerimizle her zaman birlikte  olmak ve onları yapacakları kutsal görevlerinde desteklemek olacak dedi.Yıldız , eğitimde en önemli bireyler öğretmenlerdir,siz en iyi sistemi kursanız bile o sistemi tatbik edecek olan öğretmenlerdir.Bu nedenle il  milli eğitimi  olarak öğretmenlerimizin ellerinden tutup yüreklerine dokunacağız.Biriz beraberiz yanınızdayız diyerek bizim için ne kadar değerli olduklarını gösterecek daha verimli ve başarılı çalışmalarını sağlayacağız, dedi. Ercan Yıldız, bakanlığımızın müfredatına uygun öğretmenlerimizin bize getirecekleri her türlü projeye de destek vereceğiz, öğretmenlerimiz yeter ki bize gelsinler, istişare ile öğretmenlerimizin projelerine her zaman açık olacağız, dedi.

Milli Eğitim Müdürü Yıldız; şehrimizde belki de bir ilk olacak olan veli ziyaretlerini başlatacağız. Ulaşabildiğimiz tüm velileri evlerinde birebir ziyaret ederek, hem velilerle istişare edeceğiz hem de öğrencilerimizin ders çalıştıkları  ev ortamlarını göreceğiz.Bunu milli eğitim müdürlüğümüz , okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz.

Anadolu medeniyetinin mihenk taşlarından biri olan kadim şehir Erzurum da görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız; Erzurum'u eğitimde en iyi yere getirmek içİn gecemizi gündüzümüze katarak elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

Erzurum'u en çok seven, işini en iyi yapandır, ilkesiyle hareket edeceklerini söyleyen Ercan Yıldız, bunu da tüm arkadaşlarımızla birlikte ekip çalışmasıyla yapacağız, çünkü biz Erzurum ilinde Milli Eğitim camiası olarak bir aileyiz dedi.

Yıldız;biz ekip çalışmasına önem veriyoruz, başta Erzurum'a hizmette   paydaşlarımız olan belediyelerimiz olmak üzere , tüm kamu kuruluşlarıyla beraber koordineli şekilde çalışacağız.

Erzurum'da eğitim de başarı çıtası her yıl yükseliyor.Geçen yıl merkezde ve ilçelerimizde TEOG ve YGS' de önemli dereceler alınarak güzel başarılar elde edildi.İnşallah bizde elde edilen bu başarıların devamını sağlayarak eğitimde şehrimizi layık olduğu en üst noktaya taşıyacağız.

Erzurum'da yapılan çalışmalarla ilgi bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız,biri Fen Lisesi olmak üzere 9 okulun bu yıl açılacağını söyledi.

Şükrü Paşa'da bulunan eğitim kampüsünde sona yaklaşıldığını belirten Yıldız,kampüsümüzde ;Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Lise yer alıyor.

Fen Lisesi'nde 16 derslik, , Anadolu Lisesi'nde ve Mesleki Teknik Lise'de 24 derslik bulunuyor. Yine kampüsümüzde; modern atölyeler, spor alanları, 200 ve 300'er kişilik iki pansiyonda olacak dedi.Yıldız; inşaatlarımızın %80 i tamamlandı,2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak inşallah.

Öte yandan basın mensuplarına geldiklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Ercan Yılıdız, bundan sonra basın mensuplarıyla sık sık bir araya gelmeye çalışacaklarını söyledi.

RAMAZAN KARATAŞ
Etiketler : millieğitim
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.