SPOR Haber Girişi : 25 Mayıs 2014 20:14

Milli boksörlere baklava ikramı

Milli boksörlere baklava ikramı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Erzurum’da kampta bulunan Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı’nın kampını ziyaret ederek, baklava ikram etti. 

Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesinde ilk hazırlık kampını Erzurum’da yaparken, çalışmaların temposu arttı. 32 boksörle günde çift antrenmanla Avrupa Şampiyonası hazırlık kampının ilk etabını sürdüren Ay-yıldızlı boksörleri Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Şinasi Polat ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ziyaret etti. Polat ve Kaçmaz, Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı’nın sporcularına ve teknik heyetine baklava ikram ederek, başarı dileğinde bulundu. TOHM Boks Salonu’ndaki Antrenman öncesinde gerçekleşen ziyarette, Yıldız Erkekler Boks Milli Takımının antrenörü Polat Niyazibetow, “Arkadaşlar tatlı yiyelim, boksumuz tatlı olsun” dedi.

Türkiye Boks Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Eylül ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası öncesindeki ilk hazırlık kampını Erzurum’da yapan Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı, 32 boksörle çalışmalarını Antrenörler Polat Niyazibetow, Bakir Şabalow, Gürkan Sönmez ve Muhsin Köylü nezaretinde yoğun bir tempoda sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içi Dedeman Otel’de kampı giren Yıldız Milli Boksörler, sabah idmanını Palandöken Kayak Merkezi’nde kros ve kondisyon ağırlıklı olarak yaparken, akşamki taktik antrenmanlarını Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde yapıyor. Kıran kırana geçen taktik idmanlarında yıldız boksörler antrenörlerin gözüne girmek için kıyasıya mücadele ediyor.

Eylül ayında Rusya’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası öncesindeki ilk hazırlık kampını Erzurum’da yapan yıldız milliler, burada güç ve kondisyon depoluyor. Erzurum kampından sonra Kazakistan ve Azerbaycan’da da kamp yapmayı ve ikili müsabakalara katılmayı planlayan yıldız boksörlerin çalışmaları verimli geçiyor.

Erzurum GHSİM İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Şinasi Polat, baklava ikram ettiği Yıldız Boks Milli Takımının teknik kurmaylarından çalışmalar hakkında bilgi olarak, GHSİM olarak millilerin iyi bir ortamda kamp yapmaları için seferber olduklarını söyledi. Polat, kampı Erzurum’a veren Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile yönetim kuruluna teşekkür etti. Yıldız Erkekler Boks Milli Takımının Antrenörü Polat Niyazibetow, “Kampta her şey süper. Antrenman salonu da boks için mükemmel” dedi.