SİYASET Haber Girişi : 26 Mayıs 2017 11:39

Milletvekili Aydemir BB. Erzurumspor coşkusunu TBMM'ye taşıdı

Milletvekili Aydemir BB. Erzurumspor coşkusunu TBMM'ye taşıdı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, BB. Erzurumspor coşkusunu TBMM Genel Kurulu'na taşıyarak, TFF Süper Kupa karşılaşmasının Erzurum'da yapılmasını önerdi.
TBMM Genel Kurulu'nda söz alarak Erzurumspor'un başarısını paylaşan Milletvekili Aydemir, Sporun seyircisi ve faaliyet vereniyle bütünleşen bir ortaklık kültürü olduğunu vurgulayarak, "Bunun son fotoğrafı İstanbul'da Erzurumspor'umuzla Gümüşhanespor arasında oynanan karşılaşmada görüldü. Ülkemizin iki güzide kulübü birinci lige çıkabilmek için final oynadılar. Şampiyonluğu hak eden her iki takım oyuncularını ve taraftarlarını centilmence takımlarını destekledikleri için tebrik ediyorum" dedi.
Sporu birlik ve beraberlik enerjisinin bir ortaklık kültürü içinde ifadesi olarak değerlendiren Milletvekili Aydemir, "Sporu kaynaşmanın zihni ve bedeni ortak heyecan ve coşkularda buluşmanın ifadesi olarak görüyoruz. Birlik ve beraberlik enerjisinin bir yarışma heyecan ve ahengi içinde kaydedilmesi olarak algılıyoruz. Spor bize göre seyircisi ve faaliyet vereniyle bütünleşen bir ortaklık kültürüdür. Bunun son fotoğrafı dün İstanbul'da Erzurumspor'umuzla Gümüşhanespor arasında oynanan karşılaşmada görüldü. Ülkemizin iki güzide kulübü birinci lige çıkabilmek için final oynadılar. Şampiyonluğu hak eden her iki takım oyuncularını ve taraftarlarını centilmence takımlarını destekledikleri için tebrik ediyorum. Şampiyonluğu kucaklayan Erzurumspor'umuza birinci ligde de başarı diliyor önümüzdeki yıl buradan süper lige çıktığı için yeniden tebrik konuşması yapmayı diliyorum" diye konuştu.
Milletvekili Aydemir konuşmasının son bölümünde Erzurum'daki sportif coşku ve heyecana telmihle 2012 yılında İlde Galatasaray-FB takımları arasında oynanan Süper Kupa finaline işaret ederek,
"Ve bir talepte bulunuyorum. Süper Lig final maçı bu yıl Erzurum'da oynansın ki sporu kaynaştıran, barıştıran iklimi ülkemizi sarıp sarmalasın" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.