SİYASET Haber Girişi : 22 Mart 2018 12:32

Milletvekili Aydemir: ‘Ak siyasette rotayı millet çizer’

Milletvekili Aydemir: ‘Ak siyasette rotayı millet çizer’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Ak siyaset yaklaşımına rotayı millet çizer. Yaptığımız her tür değişiklik, yenileme girişimi ve buradan aldığımız işaretlerle yapılıyor.
 İnşallah bu düzenlemeler milletimizin çok daha ferahfeza bir zeminde yaşamasına vesile olacaktır.’ dedi. 
KUMANDALAR, TUŞLAR BİLİNÇSİZ ELLERDE ARTIK BİR AHLAK İMHA TİMİNE DÖNÜŞMEYECEK 
TBMM Genel Kurulunda, Vergi Kanunları ile Bazı KHK’lerde değişiklik yapılması kanun tasarısı hakkında söz alan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, RTÜK’ün internet TV yayınlarını denetleyecek olması ile, kumandalar, tuşlar bilinçsiz ellerde olsa dahi artık bir ahlak imha timine dönüşmeyecek. ‘ vurgusunu yaptı. 
AYDEMİR TBMM GENEL KURULUNDA KONUŞTU 
Toplumun bir çok kesimini ilgilendiren 96 maddeden müteşekkil 533 Sayılı yasa TBMM’de oylanarak kabul edildi. Yasa tasarısı üzerinde söz alan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, tasarıda yer alan Kamu kurumlarının tasarruf sağlayabilmek için enerji performans sözleşmesi yapabilmesi, 16 yaşından büyük araçlara dönük tadilat ile RTÜK’ün internet TV yayınlarını denetleyecek olması konuları üzerinde görüşlerini dile getirdi. 
NEVRUZ KUTLAMASI 
Genel Kurul’daki konuşmasına Nevruz kutlamasıyla başlayan Milletvekili Aydemir, ‘ Nevruz bize ait, bizi ifade eden bir bayram; tazelenme, yeniden yeşerme günü; birliğimize, huzurumuza vesile olsun. ‘dedi. 
AYDEMİR ENERJİ PERFORMANSI SÖZLEŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ 
Konuşmasında Kamu kurumlarının tasarruf sağlayabilmek için enerji performans sözleşmesi yapabilmesi konusunu yorumlayan Milletvekili Aydemir, ‘Vasatı çok daha yaşanılabilir kılma adına çok sayıda maddenin yer aldığı bu bölüm hakikaten hayati önemi haiz kavramları önümüze koyuyor. Bunlardan bir tanesi enerji performansı mefhumu. Buna göre, enerji performans sözleşmeleri proje sonrası enerji tasarrufunu garanti etmek durumunda kalacak. Dahası, söz konusu sözleşmelerde yapılan harcamaların ileride yapılacak tasarruflarla ödenmesini sağlayacak bir düzenleme getiriyor. Yine, her alanda verimliliği esas alan ak tarzın bir başka yansıması daha var: Kamu kurumlarının -tasarruf sağlayabilmek için- enerji performans sözleşmesi yapabilmesine de imkân tanınıyor. Bunlar fevkalade mühim gelişmeler. ‘ değerlendirmesinde bulundu.(iha) 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.