POLİTİKA Haber Girişi : 18 Eylül 2013 15:08

MİLLETVEKİLİ ADNAN YILMAZ, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

MİLLETVEKİLİ ADNAN YILMAZ, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

Milletvekili Yılmaz mesajında; “Gazi Mustafa Kemal’in “gazilik” unvanını aldığı tarih olan 19 Eylül tarihi Gaziler günü olarak kutlanır. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum.” dedi. 
Yılmaz şöyle devam etti; “Her biri, Türk tarihinin şanlı birer sayfasını teşkil eden, İstiklal Savaşı, Kore Harbi, Kıbrıs Barış Harekâtı ve Terörle Mücadele Harekâtı sırasında hayatlarını seve seve feda etmeyi göze alan gazilerimizin günü olan, 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik ediyorum. Bugün bizler huzur ve güven içerisinde isek, vatan ve millet uğruna hayatlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ve aynı amaç uğrunda gazi olan gazilerimiz sayesindedir. Bugün gaziliğe ulaşmış, cesaretin, feragatin ve fedakârlığın her türlüsünü gözünü kırpmadan göstermiş bütün gazilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun. Onların vatan ve millet için ortaya koydukları fedakârlık her türlü tarif, tanım ve taltifin üstündedir. Bu yüzden onlar; Türk milletinin gönlünde, hiçbir ölçüyle ifade edilemeyecek sevgi ve muhabbete sahiptirler. Hem şehit yakınlarımız hem kahraman gazilerimiz bizlere Türk Milletinin emanetidir.
Bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve ebediyete intikal etmiş bütün gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, hepsine sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.