MHP'de görev dağılımı"> MHP'de görev dağılımı"> MHP'de görev dağılımı">
POLİTİKA Haber Girişi : 04 Şubat 2015 13:58

MHP'de görev dağılımı

<font color=MHP'de görev dağılımı" />
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı'nın yeni Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı. Başkan Anatepe, "Kendinden emin bir kadroyla seçime hazırız" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı'nın yeni Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı. Başkan Anatepe, "Kendinden emin bir kadroyla seçime hazırız" dedi. 
Bir süre önce gerçekleştirilen kongreyle MHP'nin Erzurum İl Başkanı seçilen Ahmet Anatepe, Yönetim Kurulu üyeleriyle ile bir araya gelerek görev dağılımı yaptı. 
Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda aynı zamanda seçim hazırlıklarına yönelik bir de durum değerlendirmesi yapıldı.
Yönetim Kurulu toplantısından çıkan karar doğrultusunda, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Gökhan Yılmaz getirilirken, İl Sekreterliği'ne ise, Bülent Yazıcı seçildi. Gazeteci Mehmet Musa Çakır, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den Sorumlu Başkan Yardımcısı olurken, Taner Turhan ise, İdari Amir oldu. MHP Erzurum İl Başkanlığı'nda görev dağılımı şöyle şekillendi: Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gökhan Yılmaz, İl Sekreteri Bülent Yazıcı, İl Muhasibi Mahmut Budakın, Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Bayrak, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erdal Aydın, STK'lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muzaffer Şahin, Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Muharrem Akçay, İş Dünyasından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ferhat Uçan, Ar-Ge Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Çobanoğlu, Basın Yayın Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı M. Musa Çakır, İdari Amir İsmail Yıldırım.
Öte yandan MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, Türkiye'nin çok çetin bir süreçten geçtiğine vurgu yaparak, "Bu süreçte Türk siyasi hayatının MHP kadrolarına duyduğu ihtiyaç çok daha üst düzeyde hissedilmeye başlanmıştır. Partimiz, Türkiye'nin dört bir yanında çok daha güçlü ve kendinden emin kadrolarla 2015 seçimleri için startı vermiş durumdadır" dedi. Erzurum İl Teşkilatı'nın da, aynı kararlılık ve hedef doğrultusunda çalışmalarını yürüteceğini ifade eden Anatepe, saha çalışmaları için harekete geçtiklerini bildirdi. Yönetim kadrosunun yanı sıra teşkilatın her bir üyesinin, en ücra yerleşim merkezlerine varıncaya kadar ulaşacağını anlatan Anatepe, "Necip milletimizin, ülkede olup bitenlerle ilgili olarak haberdar edilmesi gerekiyor. Bunu da, Milliyetçi Hareket Partili kadrolar olarak biz yapacağız" ifadelerini kullandı.
Etiketler : mhp erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.