POLİTİKA Haber Girişi : 09 Şubat 2014 23:26

MHP Yakutiye kadın kolları irtibat bürosu açıldı

MHP Yakutiye kadın kolları irtibat bürosu açıldı

MHP Yakutiye Erzurum kadınlar irtibat bürosu bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, Erzurum MHP İl Başkanı Zekai Kaya, Erzurum MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Yakutiye MHP Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, Palandöken MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Kazanç, Aziziye MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Erzurum MHP İl Başkanı Zekai Kaya, "Bugün ki irtibat bürosunun açılışına hanımefendilerin yoğun katılımı şunu gösteriyor ki 30 Mart’ta Kamil Aydın Erzurum’u aydınlatacaktır. İnşallah 30 Mart’ta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye Erzurum adına hediye vereceğiz." şeklinde konuştu.

İrtibat bürolarını Palandöken ve Aziziye’de de açıldığını belirten Erzurum MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, "Şimdide bayanlarımız için Yakutiye’de açmış bulunuyoruz. Bütün hanımefendilere bu tür çalışmaları gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ise konuşmasında, "30 Mart yerel seçimler tüm İslam alemine hayırla olsun. Ülkemiz son günlerde yaşadığı sıkıntılarla küreselleşen dünyada ciddi bir kan kaybetmektedir. Erzurum halkını en iyi ve en doğru kararı vereceğini düşünüyorum. Seçimlerde Erzurum Belediyesinin alınması Doğu Anadolu için çok önemlidir. Biz Müslüman aleminin ecdadı olarak Allah’a sığınıyoruz. Biz bu seçimlere çok iyi hazırlanıyor ve seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından irtibat bürosu dualar eşliğinde kurdele kesilerek hizmete girdi.