SİYASET Haber Girişi : 09 Ocak 2018 11:52

MHP tek yürek

MHP tek yürek
2017 yılını başarılı bir faaliyet programı ile geçiren MHP Erzurum İl Teşkilatı 2018 yılına da hızlı başladı.
Geçen yıl içerisinde bütün ilçe teşkilatlarında istişare toplantıları düzenleyen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş 2018 yılına 19 ilçe başkanını toplayarak bu yıl ki çalışma programını belirledi.
2019 seçimlerinin yaklaşması sebebiyle bütün teşkilatlarından daha fazla mesai beklediğini dile getiren MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "Ülkemiz doğrultusunda daha sağlam temeller atabilmek için, birbiriyle kenetlenen, birbirine destek olan yapı taşları gibi olmalıyız" dedi.
Yaklaşan seçimlerde hedeflerine ulaşabilmek için, daha özverili çalışma gerektiğini vurgulayan Karataş, "Bizler bir ağacın yapraklarını gökyüzüyle buluşturan dalları, o dalları çoğaltıp büyüten gövde, o gövdeyi ayakta tutan kök, o köke hayat damlalarını sunan yaprak gibi olmalıyız ki, o ağacın meyvelerini toplayabilelim. Bugüne kadar nasıl hep birlikte, hep beraber yol alıp Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda çıkmış olduğumuz bu yolda yürüdüysek, bundan sonrada aynı şekilde devam etmeliyiz. Asla yılmak yorulmak olmayacak. Dinlenmeye fazla zamanımız yok. Bizim Allah'a, Kuran'a, Vatan'a ve Bayrağa yapmış olduğumuz yeminimiz var. Mücadelemizde hiçbir engel tanımadan, Turan'a doğru beraber yol almaya devam edeceğiz. Bu yıl ki çalışma programımız kapsamında sizlerle daha sık bir araya gelip, devamlı istişare halinde olacağız. Her konu üzerinde ortak kararlar alıp aynı adımları atacağız. Bunun sonucunda öyle umuyorum ki, seçimlerde istediğimiz sonucu alıp, partimizi hak ettiği yere getireceğiz. Ve bunu beraber başaracağız. Unutmayalım; başarı, başaracağım diye başlayan ve başardım diyebilenindir" şeklinde konuştu.(iha)
Etiketler : mhp erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.