POLİTİKA Haber Girişi : 12 Aralık 2013 12:14

MHP sahaya indi

MHP sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatı mahalli seçimler öncesinde Pazar Günü Genel Merkez tarafından belirlenen il ve ilçe adayları için karşılama ve tanıtım programı düzenledi. 

YAKUTİYE: Nurullah ÖZKILIÇ

PALANDÖKEN: Ahmet KAZANÇ

AZİZİYE: Ahmet Murat RESULOĞLU

PASİNLER: Yahya SAVAŞ

HORASAN: Aytekin HORASAN

KÖPRÜKÖY: Halil YANIK

OLTU: Necmettin TAŞÇI

OLUR: Asim BULUT

NARMAN: Lütfü KOÇ

ÇAT: Seyfettin SARI

TORTUM: Ercan UMUTLU

UZUNDERE: Fevzi GÜZEL

AŞKALE: Yılmaz BAYRAK

ŞENKAYA: Erol ÖZTÜRK

HINIS: Berat ÖZER

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ve alt belediye başkan adayları Erzurum havalimanında partililer tarafından coşkuyla karşılandı. 

Ankara’dan dün uçakla Erzurum’a gelen adaylara partililer görkemli bir karşılama programı düzenlediler. Havalimanında karşılanan adaylar uzunca araç konvoyuyla kent merkezine gelerek şehir turu attılar.

Adaylar daha sonra tanıtım programına katılmak üzere Kültür Merkezine geçtiler.

ADAYLAR TANITILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatı mahalli seçimler öncesinde Pazar Günü Genel Merkez tarafından belirlenen il ve ilçe adayları için karşılama ve tanıtım programı düzenledi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Gösteri Merkezinde düzenlenen aday tanıtım programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Zekai Kaya, açılış konuşmasında 2014 yerel seçimlerinin Türkiye için önemli olduğuna dikkat çekerek, “Biz bu seçimlerde belediye başkanı seçmekle kalmayacağız. Ülkemizin birliğini oylayacağız. Albayrağımızın göklerde dalgalanmasını oylayacağız”dedi.

Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylarını büyük bir titizlikle belirlediklerini anlatan Başkan Kaya, “Halkımıza en iyi hizmeti sunacağına inandığımız gönül erlerini aday olarak seçtiğimizin bilinmesini isteriz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizim birlikteliğimiz bir sevgi birliği, muhabbet birliği ve gönül birliği olan Türk İslam birlikteliğidir”diye konuştu.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise AK Parti tarafından yapılan anketlerde halkın şahsına yönelik büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade ederek, “Halkımız bizi istediği için tekrar buradayım. Beni nerde görmek isterlerse ben hep orada olacağım. Aday olduk teşkilatımız böyle bir sorumluluk yükledi bize. Bu sorumluluğu yüklerken burada MHP’ye yakışan vakar içerisinde sorumluluk duygusu içerisinde demokratik bir yarış içerisinde bu görevi üstlendim. Biz bir olacağız. Hep birlikte zafere ulaşacağız” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ise Yerel seçimlerin ülke için önemli bir dönüm noktası olacağını belirterek, MHP’nin seçimlerden zaferle çıkmasının ülkenin bekası için önemli olduğuna işaret etti. Öztürk, “Biz bu vatanı, bayrağı kanımızla ödedik. Bugün buna el uzatanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki vatanımız ve bayrağımız için yeniden bu kanı dökmeye hazırız. 76 milyonu bir kabul etmeye hazırız. Mücadelemizde bu yoldadır” diye konuştu.

Toplantıda daha sonra İlçe belediye başkan adayları tek tek anons edilerek kürsüye çağırıldı. Başkan adayları hep birlikte kol kola poz verdi.

Orhan BOZKURT

Levent AKPINAR