SİYASET Haber Girişi : 05 Haziran 2018 16:50

MHP milletvekili adayı Şimşek Akpınar, Cumhur İttifakı ülkenin teminatıdır

MHP milletvekili adayı Şimşek Akpınar, Cumhur İttifakı ülkenin teminatıdır
Seçimlere sayılı günler kala siyasetin de nabzı hızlanmaya başladı.

Palandöken

İl merkezinin yanı sıra ilçe ve köylerde seçim çalışması yürüten milletvekili adayları seçmenin gönlünü kazanmak için var güçleriyle çaba harcıyorlar. Meydanlarda en çok adından söz ettiren ve görünen parti ise MHP…

MHP il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte milletvekilleri adayları gece gündüz sahada çalışarak Cumhur İttifakının zaferi için ter döküyorlar. Bu arada siyasi çalışmalarıyla en çok dikkat çeken isimlerin başında MHP ikinci sıra adayı Şimşek Akpınar geliyor.

Seçmen nezdinde ciddi bir kabul gören Akpınar, gazeteniz Palandöken’i ziyaret etti. Beraberinde iletişim ve reklam uzmanı Türkeli Medya yöneticisi Mükremin Emeç olduğu halde Palandöken’i ziyaret eden Şimşek Akpınar, Başyazarımız Mehmet Şener’le görüştü.

Seçim çalışmalarının son derece verimli geçtiğini anlatan Akpınar, 24 Haziran’da halkın kendilerini sevindireceğinden şüphelerinin olmadığını söyledi. 

Etiketler : mhp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.