GENEL Haber Girişi : 03 Ağustos 2018 10:55

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan Başkan Bulutlar’a ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan Başkan Bulutlar’a ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ve MHP İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Liman ile birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret etti.
Erzurum ile ilgili çalışmaları yakından izlediğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Aydın, “Palandöken Belediyesin de Orhan beyin çalışmalarını takip ediyorum özelikle ilçede yapmış olduğu fiziki yatırımlar ve yeşil alan çalışmaları memnuniyet verici" dedi. 
Palandöken Belediyesinin özellikle, yeni hizmet binası, birinci ve ikinci kültür merkezi, ilçe emniyet müdürlüğü, nikâh sarayı gibi birçok fiziki yatırımlarının yanı sıra park ve yeşil alanda yapmış olduğu çalışmalar ilgili yatırımlarını yakından takip ettiğini ifade eden Aydın, "Palandöken ilçemizde Belediyecilik alanında iyi işler yapılıyor. Bunu yok saymak haksızlık olur. Palandöken adıyla münhasır bir ilçemiz. Sürekli büyüyor ve gelişiyor” dedi. 
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, inşaatı hızlı bir şekil de devam eden Nikâh Sarayı ve İkinci Kültür Merkezi ile ilgili çalışmaları MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’a anlattı. Başkan Bulutlar, "Milletvekilimiz ilçemiz deki çalışmalarımızla ilgili ve yakından takip ettiğini gösteriyor. İktidar yada muhalefet hiç önemli değil önemli olan Erzurum ve ülke menfaatleri noktasında buluşabilmek. Sayın Milletvekilime bu ilgisi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. (iha) 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.