SİYASET Haber Girişi : 04 Eylül 2017 11:33

MHP Erzurum Teşkilatında bayramlaşma

MHP Erzurum Teşkilatında bayramlaşma
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatınca bayramlaşma programı yapıldı.
Partililerin ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programı Tavşanlı Aile Çay Bahçesinde düzenlendi.

Katılımın yüksek olduğu programa MHP Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçe başkanlıkları başta olmak üzere tüm ilçe başkanlıkları ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve Semt Ocak Başkanları katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Naim Karataş, "Bayramlar birliktir, berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlara niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Dualarımız sizinle bir daha ki Kurban Bayramında da güzel anılara imza atmak dileği ile Kurban Bayramı'nız hayırlı olsun." dedi.

Konuşmasında gündemi değerlendiren Karataş, "Bu birlik ve Beraberliği koruduğumuz müddetçe söz verdiğimiz gibi partimizi ilimizde birinci parti yapmak hiçte zor değildir. Yapılan kaos planlarını yıkmak bizim boynumuzun borcudur. Ülkücüler mücadeleden yılmadan davasından taviz vermeden, şanlı bir tarihe sahip olan davamıza karşı hain plan kuranların planlarını yerle bir edecektir. Hayata geçirilmeye çalışılan yeni oluşumlar, davamıza hiçbir şekilde zarar veremeyecektir.

Her zaman dediğimiz gibi mücadelemiz son nefer, son nefese kadardır. Bu vesile ile tekrar bayramınızı kutluyor, daha nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan MHP MYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, bayramlaşma programına gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek programa katılan herkese teşekkür etti.

Bayramların milli birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu belirten Aydın, " Milletçe her günümüzün böyle olmasını diliyorum. Türk milleti her daim huzurlu ve mutlu olsun. Düşmanlarına karşı tek bir vücut olsun. Rabbim milletimizi her an korusun.

Kendisini, Türk Milletinin bekasına adayan Türk Milliyetçileri var olduğu sürece bu dava öksüz kalmayacaktır. Kendisini davasına adayan gerçek ülkücüler var olduğu müddetçe bu vatan zerre zeval görmeyecektir.

Yapılan algılara kanmayın. Cennet mekân Başbuğumuzun dediği gibi, Ülkücülük MHP'de olur. Sakın başka adres aramayın. Adreslerimiz bellidir. Gençlik hareketimiz Ülkü Ocakları, siyasi hareketimiz Milliyetçi Hareket Partisidir. Bizim tek bir gömleğimiz vardır, çıkarmadığımız değişmediğimiz oda Ülkücülüktür. Bırakın kim nereye ne tür gömlekle gidiyorsa gitsin, bizim sarsılmaz imanımız, davamıza olan güçlü itikatimiz, partimizi her durumda ayakta tutmaya yeter. Başka meydanlarda ülkücülük yapacağını savunanların çabaları beyhudedir. Bunun lamı cimi yoktur. Ülkücülerin adresi Milliyetçi Hareket Partisidir. Bize düşen görev, davamıza hizmet edip, liderin yanından ayrılmadan ülkümüzü hak ettiği yere getirmek ve hedeflenen noktaya ulaştırmak için özverili bir şekilde çalışmaktır.

Bilinmelidir ki; Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu vesile ile tekrar Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, milletçe, ailenizle birlikte huzurlu sağlıklı nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.(iha)

Etiketler : mhp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.