GENEL Haber Girişi : 04 Şubat 2019 10:11

MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın:Ülkenin bekası için MHP hiç bir FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMAZ

MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın:Ülkenin bekası için MHP hiç bir FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMAZ
Türkiye bir yanda muhtemel Suriye operasyonuna hazırlanırken diğer yandan da 31 Mart'ta yapılacak seçimler için geri saymaya başladı.
Seçimlere, "Cumhur İttifakı" adı altında AK Parti ile birlikte giren MHP, ülkenin geleceği ve milletin esenliği için siyasi beklentileri geride bırakarak, milli duruş için sahalara iniyor.
Beraberinde il başkanı Naim Karataş olduğu halde gazeteniz Palandöken'i ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ülkenin bekası söz konusu olduğu vakit MHP tıpkı bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacağını söyledi. Kamil Aydın, MHP'den kopan partilileri için de "vagondan düşenlerle işimiz olmaz. Biz büyük ülkülerin partisiyiz" dedi.
Gazetemiz başyazarı Mehmet Şener'le yaklaşan seçimler ve muhtemel Suriye operasyonu üzerine    sohbet eden milletvekili Aydın, 31 Mart için gösterilen adaylar konusunda AK Parti ile asla bir pazarlık yapmadıklarını hatırlatarak, şartlar neyi gerektiriyorsa o konuda karşılıklı uzlaşı sağlayarak seçime hazırlandıklarını söyledi. MHP'nin bu seçimde de ülke genelinde oyunu artıracağını kaydetti.
Muhammet Ali ÖZCANLI - Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.