POLİTİKA Haber Girişi : 05 Şubat 2014 13:59

MHP AZİZİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET MURAT RESULOĞLU:

MHP AZİZİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET MURAT RESULOĞLU:

MHP’nin Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu, “Erzurum’un batıya açılan kapısı olan Aziziye’yi gerçek kimliğine kavuşturacağız” dedi. 
MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ilıca ve Dadaşkent arasında adeta mekik dokuyor. İlçe sakinleriyle her gün bir araya gelen, esnafı ziyaret eden ve ev toplantılarına katılan Resuloğlu, “Aziziye ilçesini artık gerçek kimliğine kavuşturma vakti gelmiştir” diyerek, 30 Mart’tan sonra ilçenin önünde yepyeni ufuklar açılacağını ifade etti.
Ilıca’nın, yüzyıllar öncesine dayanan tarihi geçmişiyle aslında Erzurum’un bir ifadesi olduğunu vurgulayan Resuloğlu, “Aziziye ilçemize bağlı Ilıca bölgemizi sadece bir yerleşim bölgesi olarak anmak ya da tarif etmek en büyük yanlış olur. Çünkü Ilıca demek Erzurum demek, Erzurum demek Ilıca demektir. Dadaşkent’le birlikte Ilıca’nın içinde bulunduğu Aziziye ilçesi bu bakımdan Erzurum’un gerçek kimliğidir, suretidir” diye konuştu.
RESULOĞLU: BU KÖTÜ GİDİŞE ‘DUR’ DİYECEĞİZ
Böylesine tarihsel bir derinliğe, sosyal ve kültürel zenginliğe, yanı sıra jeotermal altyapısıyla fevkalade bir tabii kaynağa sahip olan Aziziye’nin, günümüz itibariyle hiçte hak etmediği bir konumda olduğunu anlatan Resuloğlu, “İşte biz bu kötü gidişe ‘dur’ demeye, ilçemizin çehresini değiştirmeye ve modern mimariyle yeniden imar etmeye talibiz. Erzurum’un batıya açılan yüzünü günübirlik makyajlardan kurtarıp, somut ve kalıcı adımlar atmak suretiyle çağdaş bir kentin giriş kapısı ve gülen yüzü haline dönüştüreceğiz” dedi.
Aziziye’yi termal, sağlık ve turizminin göz bebeği haline getirmenin en büyük arzu ve hedefleri olduğunu vurgulayan Resuloğlu, “Allah’ın izniyle ilçe sakinlerimizin beklentileri ve talepleri doğrultusunda 30 Mart’tan sonra yepyeni bir Aziziye imar etmek için işe koyulacağız. Halkımızdan alacağımız destek ve onların da içerisinde kesinlikle bulunacağı hizmet üretim sürecinde el ele verip birlikte çalışacak ve MHP farkını Erzurum’un dört bir yanında ortaya koyacağız” diye konuştu.