POLİTİKA Haber Girişi : 03 Şubat 2014 09:27

MHP, Yarımca ve Tınazlı mahallelerine çıkarma yaptı

MHP, Yarımca ve Tınazlı mahallelerine çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesine bağlı Yarımca ve Tınazlı köylerine çıkarma yaptı.Milliyetçi Hareket Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesine bağlı Yarımca ve Tınazlı köylerine çıkarma yaptı. Ev ziyaretleriyle vatandaşla bir araya gelen MHP’li Belediye Başkan adayı Resuloğlu beraberinde, İl Başkanı Zekai Kaya ve partililerle birlikte köylerde ev ziyaretlerine katıldılar. 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zekai Kaya, halktan büyük ilgi gördüklerini söyleyerek, “Seçim çalışmaları kapsamında halkımızdan büyük ilgi görüyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız, hizmet gelmediğinden dolayı sıkıntılarını anlatıyor. İktidar partisinin belediyelerinden halkımız sıkıntılı. Önümüzdeki dönemde halkımızı hizmete doyuracağız. Adaylarımızın planları, projeleri hazır. MHP önce belediyelerde ardından da genelde halkımızın desteğiyle iktidara yürüyor. Kimse bunu engelleyemecektir” dedi.

Yeni mahallelerde sorunların fazla olduğuna değinen Resuloğlu, “Yeni mahalleler tam anlamıyla sorun yumağı. Hiçbir hizmet alamadıklarını vatandaş söylüyor. Biz Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz, ilçemizin tamamında hizmetlere başlayacağız. Köylerimizde maddi durumları iyi olmayan gençlerimizin evlenmelerini sağlamak için toplu düğün törenleri yapacağız. Köylünün sütünü kolaylıkla satabilmesi için süt toplama ve işleme tesisleri kuracağız. Biz, köylü milletin efendisidir anlayışıyla hizmet götüreceğiz. Vatandaşlarımızın hepsi de tercihlerini bizden yana yapacaklarını söylediler. Ben hizmet için adayım. İnşallah bu ilçemizde hizmet bana nasip olur”şeklinde konuştu.

Tınazlı ve Yarımca Mahalleleri muhtarları ise MHP heyetinin yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, “Adalet ve Kalkınma Partisi döneminde köylerimiz mahalle statüsüne döndürüldü. Ama hiçbir hizmet mahallelerimize gelmedi. Yapılacak seçimlerde, mahallelerimize hizmet istiyoruz. İktidar partisine oy verdik ama karşılığını alamadık. Ne gelen oldu ne de giden. Şehre yakın olan mahallemiz hizmetlerden hep yoksun bırakıldı. İktidar partisinin belediyesi gereken hizmetleri yapmadı. İnşallah Murat bey arzuladığımız hizmetleri bize getirecektir” dedi.