SPOR Haber Girişi : 21 Aralık 2017 10:49

Mavi-Beyazlılar'da Altınordu mesaisi

Mavi-Beyazlılar'da Altınordu mesaisi
TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ilk yarının son maçını kendi evinde oynayacağı Altınordu FK Maçının hazırlıklarını Erzurumspor Tesisleri'nde sürdürdü.
Neşeli geçen antrenman yaklaşık 2,5 saat sürdü. Teknik Patron Mehmet Altıparmak, "Zirve yarışında başarılı Erzurumspor Takımı da var. İlk yarının bu önemli ve son maçını üç puanla kapatmak istiyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımının her geçen gün performansının yükseldiğini ifade ederek, "Takımlar için Erzurum gerçekten zor bir deplasman. Müthiş bir taraftarımız var. Ligin son maçını kendi evimizde Altınordu ile oynayarak tamamlayacağız. Çok zor takıma karşı oynayacağız, genç bir takım. Taraftarlarımızın bu hafta Altınordu maçında daha çok önem vererek destek vereceklerini bekliyorum. İnşallah her zaman olduğu gibi tribünlerdeki taraftarımızın güçlü destekleriyle bu maçı da alarak hedeflediğimiz yola ilerleyeceğiz. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum zirve yarışında başarılı Erzurumspor takımı da var. İlk yarının bu önemli ve son maçını üç puanla kapatmak istiyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.