SPOR Haber Girişi : 27 Aralık 2013 12:14

Masa tenisine YOĞUN iLGi

Masa tenisine YOĞUN iLGi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Genç Bayanlar ve Genç Erkekler Masa Tenisi şampiyonası yapıldı. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlendi. 24-25 Aralık 2013 tarihlerinde yapılan gençler masa tenisi il birinciliği müsabakalarına erkeklerde 28 okul bayanlarda 22 okul olmak üzere toplam 188 lisanslı sporcu katıldı. Rekor sayıda katılımla yapılan Masa Tenisi İl Şampiyonası Müsabakaları deyim yerinde ise Türkiye Şampiyonası havasında geçti. 

Tribünlerin dolu olması masa tenisine olan ilginin hangi düzeye geldiğini gösterdiğini belirten Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, bu tablodan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Masa Tenisi İl Temsilcisi Durmuş, “İl birinciliği müsabakalarında erkeklerde ve bayanlarda ilk 2 ye giren takımlarımız ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edeceklerdir. Bu şampiyonada ilk ikiye giren takımları kutluyorum” dedi. Liselerarası Genç Bayanlar ve Genç Erkekler Masa Tenisi Final Müsabakalarını izleyenler arasında Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz da izledi. İki bürokrat, düzenlenen madalya ve kupa töreninde dereceye giren okulların kupa ve madalyalarını takdim etti.