SPOR Haber Girişi : 13 Kasım 2017 13:27

Masa tenisinde Atatürk Kupası için yarıştılar

Masa tenisinde Atatürk Kupası için yarıştılar
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 10 Kasım Masa Tenisi ve Atatürk Kupası ve Teşvik Müsabakaları yoğun ilgi gördü.
Erzurum'da masa tenisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Bu kez sporcular 10 Kasım Atatürk Kupası ve Teşvik Müsabakalarında yarıştılar. Cumartesi ve Pazar günü Yakutiye Spor Salonu'nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Turnuvası ve masa tenisi teşvik il birinciliği müsabakaları tamamlandı. 80 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Seyfullah Yavilioğlu, Aynı zamanda Milli takım Antrenörlerinden Mahmut Çağlayan ile Masa Tenisi Antrenörü Vedat Küçükoğlu nezaretinde yapılan masa tenisi müsabakalarına katılımın yoğun olması yetkilileri sevindirdi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in destekleri ile yapılan turnuvada bayan ve erkek masa tenisçiler dereceye girmek için kıyasıya yarıştı. Ferdi ve çiftler kategorilerinde yapılan müsabakalar yoğun ilgi gördü.
Turnuvada dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile diğer davetliler tarafından verildi.
Yılmaz, "10 kasım Masa tenisi turnuvasına katılan sporcuları ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Çok güzel ve anlamlı bir turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Etiketler : masa tenisi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.