SPOR Haber Girişi : 17 Mart 2017 15:19

Masa Tenisi kurtuluş kupası ile şenlendi

Masa Tenisi kurtuluş kupası ile şenlendi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kurtuluş Kupası Müsabakaları büyük ilgi gördü. 12 sporcu madalya için yarıştı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kurtuluş Kupası Müsabakaları büyük ilgi gördü. 12 sporcu madalya için yarıştı. 
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliğinin ortaklaya düzenlediği Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası 120 öğrencinin katılı ile gerçekleşti.
11-12 Mart 2017 tarihlerinde Yakutiye Spor Salonu'nda yapılan Masa Tenisi kurtuluş kupası müsabakaları 120 sporcunun katılımıyla oldukça zevkli ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Spor severlerde turnuvayı büyük bir heyecanla izledi.
KURTULUŞ KUPASI ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
Erzurum'da yapılan 12 Mart Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Müsabakalarında büyük erkeklerde Engin Çakır birinci olurken, Hasan Demir ikici, Abdulkadir Ertaş üçüncü oldu. Büyük bayanlarda Rukiye Yılmaz şampiyonluk kürsüsüne çıkarken, Sedanur Öztürk ikinciliği, Öznur Açıkgöz üçüncülüğü elde etti.
Genç erkeklerde birincilik madalyası S. M Umut Toprak'ın olurken, Enes Aksoy ikinci, Ramiz Karaca üçüncü sırada yer aldı. Genç kızlarda Pınar Genel birinci olurken, Cansu Çicek ikinci, Buse Atalay üçüncü oldu.
Yıldız erkeklerde M. Latif Aktaş birinci, Semih Kurt ikinci, Eren Güney üçüncülüğü paylaştı. Yıldız kızlarda biricilik ödülü Zeynep Durğun'a giderken, Şevval Acar ikinci, İrem Tüysüz üçüncü sırada yer aldı.
Minik erkeklerde şampiyonluk kürsüne Furkan Paluli çıkarken, Yusuf Keskin ikinci, Azim Mert Baz üçüncü oldu. Minik erkeklerde Yaren Dönmez şampiyon olurken, Merve Karasu ikinci Pınar Genel üçüncü oldu.
DERECEYE GİRENLERE MADALYA
İki gün süren müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses takdim etti.
Antrenör Mahmut Çağlayan, "Erzurum Masa Tenisi İl temsilciliği olarak dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyoruz. Sporun ve sporcunun destekçisi olan İl müdürümüz Fuat Taşkesenligil , Yakutiye ilçe müdürü Suat Yılmaz, Spor şube müdürü Güngör Şenses'e, okul sporları şube müdürümüz Yaşar Elen ve tesisler şube müdürü Harun İşçi'ye Masa Tenisi İl temsilciliği olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.