EĞİTİM Haber Girişi : 19 Şubat 2015 08:58

Manchester Dil Okulları tanıtıldı

Manchester Dil Okulları tanıtıldı
Özel Manchester Dil Okulları yönetimi, Çarşamba günü öğlen yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu.
Özel Manchester Dil Okulları yönetimi, Çarşamba günü öğlen yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu. Yemekte konuşan Kurum Müdürü Alper Bıyıklı, değişen yönetim ve deneyimli kadrosundan bahsederek okulun tanıtımını yaptı.
Özel Manchester Dil Okulları yönetimi, Çarşamba günü öğlen yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu. Yemekte konuşan Kurum Müdürü Alper Bıyıklı, değişen yönetim ve deneyimli kadrosundan bahsederek okulun tanıtımını yaptı. 12 ve 16 kişilik dersliklerden oluşan kursta, daha kaliteli bir eğitim verme adına deneyimli öğretmenleri de kadrosunda bulunduran Dil Okulu, bu yıl devreye girecek olan ve ülkemizde ilk defa uygulanacak olan "Student Mentoring" sistemiyle ders başı yapacak. İlerleyen günlerde de Türkçe tabela kampanyasına destek vermek amaçlı isim değişikliğine gidecek olan Manchester Dil Okulları, şehrimizde kaliteli bir hizmet vermesi açısından daha birçok ilke imza atacağa da benziyor. 
Eğitim danışmanlığında Prof. Dr. Bünyami Ünal ve Yrd. Doç Kuddusi Erhan'ın da desteğini alan Manchester Dil Okullarının Eğitim Koordinatörlüğünü de Gökhan Topuz yapmakta. Yemek sonunda diğer yabancı dil kurslarına da başarılar dileyen Bıyıklı, davete katılan basın mensuplarına da teşekkür etti.

Etiketler : dil okul
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.